News

Pe ce loc se află Mihai Tudose pe lista pentru europarlamentare. Cine sunt candidații Pro România

27.03.2019 | 11:33
Pe ce loc se afla Mihai Tudose pe lista pentru europarlamentare Cine sunt candidatii Pro Romania

Partidul Pro România și-a prezentat, astăzi, lista candidaților la alegerile europarlamentare. Aceasta va fi deschisă chiar de președintele formațiunii, Victor Ponta, iar fostul premier, Mihai Tudose, ocupă și el un loc fruntaș, potrivit Mediafax.

Mihai Tudose, după Corina Crețu pe lista pentru europarlamentare

După Victor Ponta, următoarea pe lista candidaților Pro România la alegerile europarlamentare este Corina Crețu, în prezent europarlamentar, iar pe locul al treilea se află Mihai Tudose, cel care ieri a suferit un infarct. Surpriza este fostul premier al Republicii Moldova, Iurie Leancă, aflat pe poziția a patra.

Lista Pro România pentru europarlamentare este completată de Geanina Puşcaşu, Gabriela Podaşcă, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu şi Ionela Danciu. Liderul partidului, Victor Ponta, a declarat că își asumă rezultatele la alegerile europene din mai. „Îmi asum rezultatul bun, care sper că va fi, îmi asum şi rezultatul dacă va fi slab. Asta am făcut ca lider politic până acum, mi-am asumat şi victoriile şi înfrângerile”, a afirmat Ponta, miercuri, într-o conferinţă de presă”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta este primul pe lista Pro România
Victor Ponta este primul pe lista Pro România

Cum se simte Mihai Tudose

Fostului premier Mihai Tudose i s-a făcut rău la ziua lui Nicolae Bănicioiu. „Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infract miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului CC Iliescu. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate două 2 stenturi”, a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Aseară, Mihai Tudose a scris pe Facebook că se simte bine: „Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”.