Sport

Pe ce loc se va clasa Elveţia în grupa A? Echipa lui Petkovic, favorită la locul doi

Elveţia a început turneul cu o remiză, însă rămâne una dintre favoritele la primele poziţii din grupa A. Pe ce loc termină naţionala lui Petkovic?
15.06.2021 | 20:02
Pe ce loc se va clasa Elvetia in grupa A Echipa lui Petkovic favorita la locul doi
ADVERTISEMENT

Naţionala Elveţiei a început grupa A cu o remiză în faţa Ţării Galilor. Embolo a deschis scorul pentru echipa lui Petkovic, însă Moore a readus egalitatea cu un sfert de oră înainte de finalul confruntării de la Baku.

Pe ce loc se va clasa Elveţia în grupa A? Echipa lui Petkovic, favorită la locul doi

S-a încheiat 1-1, deşi elveţienii au dominat finalul de meci şi chiar au avut un gol anulat cu VAR, pentru un offside. Cu toate acestea, rezultatul menţine naţionala lui Petkovic cu şanse importante de a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Marea favorită la câştigarea grupei A este Italia. Ţara care a dat startul turneului final cu o adevărată reprezentaţie în faţa Turciei, scor 3-0, are în mod clar prima şansă la câştigarea grupei.

Elveţia o urmează în acest clasament, mai ales că echipa din Ţara Cantoanelor a trecut de grupe la ultimele trei turnee finale la care a participat. Chiar dacă debutul nu a fost cu victorie, echipa lui Petkovic rămâne cu şanse bune la unul din primele două locuri.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru ca Elveţia să încheie pe locul 1 sau 2 în Grupa A este 1,80.

Italia, mare favorită să câştige grupa!

În schimb, elveţienii nu sunt văzuţi cu şanse la câştigarea grupei, deşi în următorul meci vor întâlni Italia, în cel mai tare meci al grupei. Cota ca echipa din “Ţara Cantoanelor” să încheie pe primul loc este 10,00.

ADVERTISEMENT

Cele trei puncte din clasament şi evoluţia solidă a trupei lui Roberto Mancini face ca Italia să aibă o cotă foarte mică pentru locul 1. Casa Pariurilor oferă cota 1,10 ca Italia să câştige grupa.

Ţara Galilor poate încurca socotelile grupei!

Ţara Galilor este şi ea în calcule pentru unul din primele două locuri din grupă. Galezii au ajuns până în semifinale la ediţia trecută a Campionatului European şi au şanse bune şi la această ediţie să iasă din grupe.

ADVERTISEMENT

Hotărâtor va fi meciul împotriva Turciei, care se va juca miercuri. Dacă Ţara Galilor va învinge, cu patru puncte se va califica sigur în faza următoare ori de pe locul 2, ori de pe locul 3 în grupă.

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Ţara Galilor să încheie în primele două din grupa A este 2,80.

Turcia are cele mai mici şanse de a prinde un loc în top 2 din grupa A. Înfrângerea cu 0-3 poată fi surmontată de elevii lui Senol Gunes, care vor încheia pe locul 2 dacă vor învinge Ţara Galilor şi Elveţia.


  • (P) 10,00 este cota oferită de Casa Pariurilor ca Elveţia să câştige grupa A. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT