Fotbal intern

Zeci de mii de euro în vestiar înainte de derby-ul Astra – CFR Cluj!

06.10.2018 | 14:20
Zeci de mii de euro in vestiar inainte de derbyul Astra  CFR Cluj

Astra – CFR Cluj este capul de afiș al etapei cu numărul 11 din Liga 1 Betano. FANATIK.RO a aflat pe ce primă de victorie joacă elevii lui Gigi Mulțescu împotriva campioanei, după ce în ultimul meci astralii au pierdut în premieră în acest sezon, în prelungiri la Viitorul.

Patronul Ioan Niculae încearcă să-și mobilizeze echipa după acest prim eșec și să nu rateze (și) meciul cu CFR Cluj, pentru a rămâne sus, în locurile de play-off, obiectivul Astrei în acest sezon.

Pe ce primă joacă giurgiuvenii în Astra – CFR Cluj

În această săptămână, președintele Dani Coman a venit în vestiar să discute cu jucătorii pentru a le transmite mesajul patronatului. Ioan Niculae a decis chiar să mărească prima obișnuită pentru 3 puncte pe teren propriu, fiind vorba de context și de adversar, campioana en-titre.

Jucătorilor de la Astra li s-a promis o primă specială dacă vor reuși să bată campioana la Giurgiu. La CFR este așteptată și revenirea lui Ciprian Deac
Jucătorilor de la Astra li s-a promis o primă specială dacă vor reuși să bată campioana la Giurgiu. La CFR este așteptată și revenirea lui Ciprian Deac

Sunt zeci de mii de euro la mijloc pentru o victorie a Astrei sâmbătă seara împotriva clujenilor. Din informațiile FANATIK.RO, nu este vorba doar despre prima specială pentru acest meci, ci și despre anumite restanțe pe care Niculae le are la jucători. Dani Coman le-a spus elevilor lui Gigi Mulțescu că victoria cu CFR va fi recompensată cu 1.000 de euro de căciulă. Cu 250 de euro mai mult decât în mod obișnuit!

S-a promis și achitarea primelor restante de la victoriile cu Dinamo și Gaz Metan Mediaș

Dar la mijloc este vorba despre un pachet de prime. Pentru că Niculae promite jucătorilor că, dacă vor bate Clujul, le va achita și alte două prime restante, victoriile de la Dinamo și cu Gaz Metan Mediaș, fiecare a câte 750 de euro, deci 1.500 de euro pentru fiecare participant la ambele rezultate.

Pe ce primă se joacă în Astra - CFR Cluj. Ioan Niculae le-a promis alor săi că le umple buzunarele dacă bat campioana
Pe ce primă se joacă în Astra – CFR Cluj. Ioan Niculae le-a promis alor săi că le umple buzunarele dacă bat campioana

Și asta nu ar fi totul, dacă e să dăm crezare promisiunilor lui Niculae, transmise prin Dani Coman. Patronul va achita săptămâna viitoare o eventuală victorie cu CFR (adică 1000 de euro), primele restante cu Dinamo și Gaz (alți 1500 de euro), dar și cele două salarii restante, pentru că sunt întârzieri și la acest capitol.

Citește și…

Astra Giurgiu – CFR Cluj, un meci cu zeci de mii de euro în vestiar pentru gazde în eventualitatea unui succes. Dacă nu…