News

Pe ce se duc banii “şeicului”

Cea mai bogată nevastă de antrenor român , Luminiţa Olăroiu, are o viaţă cît se poate de relaxată. Îşi ocupă timpul ocupîndu-se de casa din Snagov sau dînd raite prin mall, la magazinele...
05.08.2013 | 13:39
Pe ce se duc banii seicului
ADVERTISEMENT

Cea mai bogată nevastă de antrenor român , Luminiţa Olăroiu, are o viaţă cît se poate de relaxată. Îşi ocupă timpul ocupîndu-se de casa din Snagov sau dînd raite prin mall, la magazinele de telefoane.

Dacă nu ea, cine? Luminiţa Olăroiu pare la curent cu tot ce înseamnă aparatură de ultimă generaţie în materie de telefoane mobile şi, de cîte ori ajunge într-un mall, nu ratează magazinele de specialitate pentru a vedea ce a mai apărut.

Asta s-a întîmplat şi zilele trecute, cînd a dat o raită printr-un mall din zona de Nord a Capitalei.

Nu a venit singură, ci însoţită de fratele ei. Îmbrăcată lejer, cu pantaloni lungi şi largi şi încălţată în slapi – nu orice slapi, ci unii decoraţi cu pietricele – Luminita Olăroiu nu putea renunţa la geanta de cîteva mii de euro.

S-a întîlnit şi cu o prietenă, cu care a stat de poveşti preţ de cîteva minute, apoi ea şi fratele ei au analizat cu atenţie ofertele din magazin, dar nu au cumpărat nimic, semn ca aveau deja produsele expuse. Nici nu e de mirare, în condiţiile in care Cosmin Olăroiu e cel mai bogat antrenor român.

El a semnat cu arabii de la Al Ahli, care i-au oferit un contract fabulos: 12 milioane de dolari pentru trei ani de antrenorat. La instalare, numele românului a fost scris cu litere de-o şchioapă pe un panou gigant, pentru a-l face să se simtă bine primit.

În plus, “Oli” are un second pe măsură în Emirate, fostul căpitan al Italiei, Fabio Cannavaro.

Sursa: Cancan