Life

Pe cine a avut Deea Maxer alături în momentele grele: “Stătea cu mine noaptea. Unul dintre puținii oameni reali din viața mea”

Cine a fost alături de Deea Maxer în momentele grele. Bruneta a dezvăluit persoana care nu a plecat de lângă ea atunci când a avut nevoie.
05.06.2023 | 09:34
Pe cine a avut Deea Maxer alaturi in momentele grele Statea cu mine noaptea Unul dintre putinii oameni reali din viata mea
Pe cine a avut Deea Maxer alături în momentele grele. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deea Maxer a dezvăluit cine i-a fost alături în momentele grele pe care le-a traversat de-a lungul timpului. Vedeta s-a afișat alături de persoana respectivă și i-a făcut o urare emoționantă cu ocazia zilei de naștere.

Deea Maxer a dezvăluit pe cine a avut alături în momentele grele. Este o persoană specială pentru vedetă

La finalul lunii martie, Dinu și Deea Maxer au anunțat că divorțează, după aproape 15 ani de căsnicie și 18 de relație. Au rămas în relații bune de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, iar fosta soție a cântărețului și-a refăcut deja viața alături de un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

Deși a trecut prin momente grele, Deea Maxer a avut alături câteva persoane care alături de care a reușit să le depășească. Printre cei care au fost alături de vedetă la greu se numără și o prietenă foarte bună, căreia i-a făcut o urare specială de ziua ei.

Vedeta a postat o fotografie alături de prietena sa în mediul online. A avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Deea Maxer i-a mulțumit pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

ADVERTISEMENT

“Când nu eram bine, ea știa. Când eram în dezechilibru, ea simțea! Când aveam nevoie de motivație stătea noaptea cu mine la telefon. Ea e acolo și îi mulțumesc!

Unul dintre puținii oameni reali din viața mea! La mulți ani, ești o mamă minunată, o prietenă unică și o femeie de afaceri de succes”, a scris Deea Maxer pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Fanii au criticat noua relație a Deei Maxer

Deea Maxer petrece destul de mult timp alături de noul ei partener, Robert Drilea. Cei doi călătoresc împreună și s-au afișat des în mediul online, lucru care nu este tocmai pe placul internauților.

Cineva a întrebat-o pe fosta soție a lui Dinu Maxer unde sunt copiii. În acest fel, internautul a vrut să știe de ce bruneta petrece mai mult timp alături de noul iubit decât cu copiii ei.

ADVERTISEMENT

Unde sunt copiii?”, a scris cineva la o imagine a vedetei. Deea Maxer i-a răspuns scurt persoanei respective: “Dar voi aveți o problemă mare cu faptul ca eu nu postez copiii? Sunt bine, mulțumesc!”, a fost răspunsul ei.

Un alt internaut a ținut să precizeze că Deea Maxer se plimbă foarte mult alături de Robert Drilea, deși copiii au nevoie de ea mai mult. “Auzi, te întreabă dacă ai vreo problemă.

Pîi e o problemă atunci când o mamă se postează zilnic cu gagicul că pleacă pe ici colo prin țară, iar copiii tăi nu sunt cu tine.  Mai ales ca fetița ta încă este destul de mică, și băiatul la fel.

Și noi suntem părinți și eu una nu mă despart de fetița mea nici sa merg pana la piață, este peste tot cu mine”, se arată în comentariul cu pricina.

ADVERTISEMENT