Life

Pe cine a iubit în secret Andra Gogan. Vedeta de pe TikTok, dezvăluri neașteptate: „Chiar mă gândeam că o să fiu cu el”

Ce bărbat faimos a iubit în secret Andra Gogan. Aceasta a vorbit pentru prima dată despre dragostea ei pentru un cântăreț celebru. Cine sunt cei cărora vedeta de pe TikTok le-a refuzat avansurile.
01.04.2022 | 18:10
Pe cine a iubit in secret Andra Gogan Vedeta de pe TikTok dezvaluri neasteptate Chiar ma gandeam ca o sa fiu cu el
Pe cine a iubit în secret Andra Gogan. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andra Gogan a vorbit despre viața sa amoroasă. Aceasta a dezvăluit ce bărbați din showbizul românesc i-au făcut avansuri, dar ea le-a refuzat propunerile.

De cine a fost îndrăgostită în secret Andra Gogan

La rândul său, vedeta de pe TikTok a mărturisit și pe cine a iubit în secret.  Mărturisirea a făcut-o în cadrul emisiunii La Măruță de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Andra Gogan a mărturisit de cine a fost îndrăgostită, fiind vorba tot despre un bărbat faimos. Mai precis, cântăreața a precizat că l-a iubit pe Mark Stam, artist la rândul său.

Astfel, la întrebarea „De cine ai fost îndrăgostită și nu ai avut curaj să îi spui?”, aceasta a răspuns „Mark Stam. Când eram despărțită de primul meu prieten, chiar mă gândeam că o să fiu împreună cu el. Da, e prima dată când spun”, a mărturisit ea.

ADVERTISEMENT

Cine i-a făcut avansuri Andrei Gogan și i-a refuzat

Astfel, Andra Gogan a precizat că cei doi bărbați care i-au făcut avansuri sunt Cristi Munteanu, și el TikToker, precum și fratele acestuia. De asemenea, Andra Gogan a refuzat și propunerile lui Ștefan Iancu din serialul Vlad.

Cântăreața a ținut să precizeze că aceste lucruri s-au întâmplat mai demult, când era adolescentă, iar acum este prietenă cu aceștia.

ADVERTISEMENT

Totuși, aceasta a menționat și faptul că de Cristi Munteanu era îndrăgostită atunci când era mai mică.

„Am avut mare crush pe el când eram mică”, a spus Andra Gogan legat de Cristi Munteanu.

Despre Ștefan Iancu din Vlad, vedeta de pe TikTok a spus că: „Suntem doar prieteni, poate la început când eram mai tânără, mai adolescentă”.

ADVERTISEMENT

Cu cine a avut probleme Andra Gogan

Pe de altă parte, Andra Gogan a vorbit și despre experiențele mai puțin plăcute cu persoanele din showbiz și a reamintit despre conflictul pe care l-a avut cu Selly, ea răspunzând la întrebarea despre numele unei persoane care a umilit-o și dacă a fost victima bullying-ului pe internet.

„Selly. Suntem împăcați acum, dar mi-a făcut asta. O ceartă de adolescenți”, a mai spus ea.

De asemenea aceasta a vorbit și despre un alt TikToker, Luis Florea, când a răspuns la întrebarea „Cine îți a tras țeapă?”

„Mi-a luat copii de la dans și m-am supărat pe el. E foarte talentat, și eu sunt talentată, e bine”, a dezvăluit ea.

ADVERTISEMENT