Fotbal intern

Pe cine a remarcat Mihai Rotaru după FCSB – U Craiova 0-0: ”E marele câștig”

05.04.2021 | 12:02
ADVERTISEMENT

Pe finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, rezultatul meciului cu FCSB, scor 0-0, nu l-a deranjat. Patronul “juveților” a fost încântat de revenirea pe teren al lui Elvir Koljic și a apreciat în mod deosebit evoluția unui alt atacant.

În disputa cu FCSB, Universitatea Craiova a avut o prestație mult peste ceea ce a arătat în acest sezon și ar fi putut obține toate cele trei puncte dacă Cicâldău nu rata de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, Mihai Rotaru s-a declarat mulțumit de evoluția echipei, per ansamblu, și în mod deosebit de ceea ce au arătat fotbaliștii din linia de atac.

Fotbalistul care i-a costat pe olteni 1,5 milioane de euro l-a impresionat pe Mihai Rotaru

Finanțatorul trupei din Bănie, Mihai Rotaru a lăudat prestația lui Andrei Ivan, fotbalistul răscumpărat de Universitatea Craiova, de la Krasnodar, pentru 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Andrei Ivan e marele câștig al ultimelor cinci-șase etape. Chiar ne doream să nu-l ia pe Ivan, pe Baiaram la echipa națională pentru a se putea antrena cu noi. Arătăm bine. Mi-a plăcut, adică m-am simțit bine.

Suntem bucuroși că am avut o prestație solidă, ne-am simțit puternici. Puțin frustrați că nu am reușit să luăm trei puncte. M-a bucurat revenirea lui Koljic, prestația extraordinară a lui Ivan, Vlădoiu, Vătăjelu”, a spus Mihai Rotaru la PRO X.

ADVERTISEMENT

Absența lui Ivan de la echipa națională a fost surprinzătoare

Andrei Ivan este considerat unul dintre atacanții români de valoare, și, de altfel, unul dintre puținii fotbaliști eligibili pentru naționala României, care evoluează în campionatul intern.

Și totuși, fotbalistul Universității Craiova nu a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi pentru meciurile de luna trecută din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar. Claudiu Keșeru și George Pușcaș, revenit recent în circuit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon, au fost preferații lui Rădoi.

ADVERTISEMENT

De altfel, Andrei Ivan, fotbalist cu 7 selecții pentru România, a îmbrăcat ultima oară tricoul echipei naționale în 23 martie 2019, în înfrângerea ”tricolorilor”, 1-2 cu Suedia, în preliminariile Campionatului European 2020.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 3,05 este cota pentru „X final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT