News

Pe cine a sunat ultima oară mama de la Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Primele rezultate ale necropsiei

Anchetatorii au aflat pe cine a sunat ultima oară Iulia, mama de la Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Miercuri, 4 mai, au venit și primele rezultate ale necropsiei.
04.05.2022 | 19:46
Pe cine a sunat ultima oara mama de la Timisoara care sa aruncat de pe bloc cu cei doi copii Primele rezultate ale necropsiei
Pe cine a sunat ultima oară mama de la Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La aproape o zi de la sinuciderea din Timișoara care a îngrozit opinia publică, anchetatorii încearcă să afle adevăratul motiv care a stat în spatele gestului extrem comis de Iulia, mama de 32 de ani care și-a pus capăt zilelor alături de cei doi copii.

Pe cine a sunat ultima oară mama de la Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii

În ultimele ore, anchetatorii au verificat în detaliu telefonul femeii sinucigașe din orașul de pe Bega. Deocamdată, aceștia nu au găsit nimic care să indice o cauză exactă care ar fi putut sta în spatele tragediei.

ADVERTISEMENT

Organele de cercetare au aflat că ultima convorbire pe care Iulia a avut-o înainte de a se urca pe bloc a fost cu iubita fratelui său, notează Antena 3.

Aceasta din urmă a fost cea care i-a împrumutat mașina pentru a putea să-și ducă copiii la grădiniță, așa cum o făcea zi de zi.

ADVERTISEMENT

Înainte de a-și lua viața, femeia a parcat mașina aproape de o trecere de pietoni, în apropiere de blocul cu 10 etaje pe care l-a ales pentru a se arunca în gol cu cei doi copii.

Primele rezultate ale necropsiei

În cursul zilei de miercuri, 4 mai, au și venit primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat de pe terasa blocului cu 10 etaje împreună cu cei doi copii.

ADVERTISEMENT

Datele de la medicină legală indică faptul că e vorba despre o moarte deosebit de violentă, în cazul tuturor celor 3 victime: Iulia și copiii săi de 3 și 6 ani.

Sursa citată mai scrie că, joi dimineaţă, cele trei trupuri neînsufleţite vor fi ridicate de la Institutul de Medicină Legală şi duse la capelă, acolo unde tatăl copiilor şi bunica acestora se vor ocupa de înmormântare.

ADVERTISEMENT

În prezent, ancheta este în plină desfăşurare şi foarte departe de a se încheia. Anchetatorii caută informații care să indice motivele care au împins-o pe femeie la acest gest greu de explicat.

ADVERTISEMENT
Tags: