Life

Pe cine are alături Irina Fodor la Asia Express. Surpriză mare pentru telespectatori

18.05.2021 | 14:38
Pe cine are alaturi Irina Fodor la Asia Express Surpriza mare pentru telespectatori
ADVERTISEMENT

Irina Fodor va prezenta sezonul patru Asia Express, dar pe cine are alături soția lui Răzvan Fodor? Nu va pleca singură în marea aventură, ci va fi ajutată de alte două vedete. 

Înlocuitoarea Ginei Pistol este foarte încântată că va trăi o astfel de experiență, chiar dacă totul este nou. Faptul că partenerul ei de viață a fost concurent în sezonul trecut o face dornică și curioasă în legătură cu acest show.

ADVERTISEMENT

Așa cum a fost și în cazul Ginei Pistol, Irina Fodor nu va fi singură, ci însoțită de încă doi coprezentatori, care nu sunt străini de reality show-ul de la Antena 1.

Pe cine are alături Irina Fodor la Asia Express. Surpriză mare pentru telespectatori

Este vorba despre Oase, care a participat la cel de-al doilea sezon Asia Express alături de CRBL, fiind prieteni foarte buni la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Marius Damian se alătură și în acest an aventurii pe continentul asiatic, după ce a însoțit-o și în trecut pe iubita lui Smiley.

Soția lui Răzvan Fodor este foarte fericită că va prezenta acest show și că va coordona nouă perechi de concurenți, dornici de aventură și noi experiențe.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a recunoscut că nu s-ar fi așteptat la o asemenea propunere din partea producătorilor și a fost atât de emoționată, încât a izbucnit în plâns în timp ce se afla în mașină.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite va urma atât de repede un alt proiect.

ADVERTISEMENT

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile.

Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia”, a declarat Irina Fodor.

Irina Fodor, Oase și Marius Damian
Irina Fodor, Oase și Marius Damian vor prezenta Asia Express. Sursa foto: Antena 1

Vedeta se teme de necunoscut, dar este dornică să trăiască o astfel de experiență, mai ales că soțul ei a participat anul trecut la show, alături de chef Sorin Bontea.

„Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.

Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez.

A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului”, a continuat prezentatoarea.

Din fericire, familia se va afla pe mâini bune în timp ce Irina va fi plecată alături de cele nouă pereche de concurenți. Mama ei, dar și mama lui Răzvan se vor ocupa de tot ce este necesar.

În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile ‘gospodăriei’ în cele două luni cât voi fi plecată”, a mai spus Irina Fodor.

Marius Damian și Oase o vor ajuta pe Irina Fodor

În cel de-al patrulea sezon, concurenții vor parcurge Drumul Împăraților, un traseu care va trece prin Turcia, Georgia și Azerbaijan. Irina Fodor este ajutată de cei coprezentatori care o însoțesc în necunoscut.

Oase le va povesti telespectatorilor mai multe despre misiunile și jocurile pe care le au de parcurs, dar și despre personajele locale, așa cum a făcut în sezonul trecut.

„Sunt foarte foarte emoționat că, după un an foarte greu pentru mine, am șansa să fiu din nou parte din acest proiect.

Este tot ce mi-am dorit și sunt fericit că echipa de producție a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că Asia Express continuă. Sezonul ăsta ajung împărat”, a declarat Oase.

Marius Damian va fi cel care va vorbi despre istoria țărilor și a locurilor istorice pe care le vor parcurge alături de concurenți. „Damian, la drum! Fericit să prind din nou  Expresul de Asia, cu plecare de la peronul sezonului patru!

Mă simt un fel de veteran, iar noul look cu barba ajută. Pe bilet scrie Povestitor și asta mă face să aștept  prima impresie… de poveste. În valiza încăpătoare, am loc de tot felul de amintiri  pe Drumul Împăraților! 

Se-ntrevăd niște covoare fermecate ce te pot duce departe in vremuri de demult!  Nu pot spune mai mult acum. Ținem legatura… pe drum!”, a spus îndrăgitul actor.

ADVERTISEMENT