Fotbal intern

El este idolul “Bizonului”! A fost exclus de la naţională!

Eddy Gnohere se inspiră de la un conaţional în tot ceea ce face. Mai puţin la sărbatorirea golurilor, atacantul de la FCSB având acolo alt model
16.11.2017 | 13:59
El este idolul
ADVERTISEMENT

Eddy Gnohere a dezvăluit cine e idolul său în fotbal. Atacantul celor de la FCSB şi-a ales tot un francez, care joacă pe acelaşi post cu el. E vorba de Karim Benzema, vârful celor de la Real Madrid. Gnohere are aceeaşi vârstă ca Benzema, 29 de ani, însă interesant este că Gnohere e mai în formă decât  Benzema în acest moment! 

Gnohere este golgheterul celor de la FCSB şi al Ligii 1 Betano, în timp ce atacantul celor de la Real Madrid a reuşit doar două goluri în acest sezon. Gnohere a postat pe instagram o fotografie cu Benzema, lângă care a scris “idolul meu, KB 9”. 

Se bucură ca Dybala!

Deşi idolul său este francezul lui Real Madrid, atacantul lui FCSB a împrumutat felul de a se bucura la goluri de la Paulo Dybala, argentinianul lui Juventus. Atacantul campioanei Italiei este idolul copiilor săi, aşa că francezul le face pe plac, bucurându-se după fiecare reuşită în stilul juventinului.

ADVERTISEMENT

Pe lânga forma slabă pe care o traversează, Karim Benzema are şi alte probleme. A fost exclus de la naţionala Franţei după ce a fost surprins de camerele TV scuipând în timp ce se intona imnul naţional. A fost implicat şi într-un scandal de şantaj la adresa coechipierului său de la “cocoşi”, Mathieu Valbuena.  

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri