Fotbal intern

Pe cine mai antrenează Toni Petrea la FCSB! Pauza pentru naţionale i-a decimat lotul

17.03.2021 | 22:29
Pe cine mai antreneaza Toni Petrea la FCSB Pauza pentru nationale ia decimat lotul
ADVERTISEMENT

FCSB se pregăteşte pentru finalul sezonului regulat, unul de foc cu două derby-uri consecutive. Între meciurile cu CFR Cluj şi U Craiova, Liga 1 ia pauză pentru meciurile internaţionale, iar Toni Petrea rămâne fără mulţi fotbalişti după convocările la naţionale.

FANATIK a analizat lotul FCSB, unul care va fi decimat în următoarea perioadă. Liderul campionatului dă jucători la trei echipe naţionale pentru meciurile din finalul lunii martie. Pe lângă fotbaliştii care merg la selecţionatele României, “roş-albaştrii” îl vor avea şi pe Risto Radunovic în lotul Muntenegrului.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, antrenamente la FCSB cu lot subţiat de naţionale

Mirel Rădoi i-a convocat pe Ovidiu Popescu, Florin Tănase şi Florinel Coman pentru debutul naţionalei în preliminariile CM 2022. La tineret, pentru EURO U21 2021, Adrian Mutu se va baza pe Andrei Vlad, Denis Haruţ, Darius Olaru, Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă şi Octavian Popescu.

În plus, pe lista adiţională, de unde Adrian Mutu poate chema jucători în cazul absenţelor de ultimă oră, se mai află Adrian Şut şi Gabriel Simion. Aceştia pot ajunge la naţionala de tineret doar dacă vor exista fotbalişti care nu mai pot merge la turneul final, însă schimbările la nivel de lot se pot face până la startul Europeanului de tineret.

ADVERTISEMENT

Astfel, cu zece fotbalişti plecaţi la naţionale, Toni Petrea va avea la antrenamente un lot subţire până pe 1 aprilie, când toţi jucătorii FCSB ar urma să se întoarcă la echipă.

Ce jucători rămân la FCSB în pauza internaţională

Portari: Cătălin Straton, Ştefan Târnovanu, Mihai Udrea

Fundaşi: Iulian Cristea, Andrei Miron, Ionuţ Panţîru, Aristidis Soiledis, Alexandru Pantea, Valentin Creţu

ADVERTISEMENT

Mijlocaşi: Gabriel Simion, Dragoş Nedelcu, Lucian Filip, Ovidiu Perianu, Ionuţ Vînă, Adrian Şut

Atacanţi: Ante Vukusic, Alex Buziuc

Se pleacă la naţionale imediat după FCSB – CFR Cluj

FANATIK a anunţat în exclusivitate că jucătorii FCSB vor pleca la naţionala mare şi la tineret, după derby-ul cu CFR Cluj. Acelaşi lucru se va întâmpla şi în cazul lui Risto Radunovic, chiar dacă fundaşul de 28 de ani este suspendat pentru meciul care se va juca vineri, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Când se întorc fotbaliştii FCSB de la naţionale

Fotbaliştii chemaţi de Adrian Mutu la selecţionata de tineret vor fi primii care se vor întoarce la FCSB. România U21 va juca ultimul meci de la turneul final pe 30 martie, cu Germania. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Risto Radunovic, din moment ce Muntenegru joacă în aceeaşi zi.

Ovidiu Popescu, Florin Tănase şi Florinel Tănase se vor întoarce la FCSB pe 1 aprilie, după ce România va juca împotriva Armeniei, la Erevan, pe 31 martie.

U Craiova dă patru fotbalişti la naţionale, dar unul va absenta în derby-ul cu FCSB

După pauza pentru meciurile echipelor naţionale, FCSB se va duela cu U Craiova, însă LPF nu a anunţat încă data la care se va juca derby-ul. Oltenii vor avea patru jucători la cele două selecţionate: Nicuşor Bancu şi Alex Cicâldău au fost chemaţi de Mirel Rădoi la naţională, în timp ce Ștefan Vlădoiu şi Alex Cîmpanu merge la tineret.

Din cei patru fotbalişti pe care îi dă U Craiova la cele două naţionale, Nicuşor Bancu nu va juca în derby-ul cu FCSB. Fundaşul oltenilor a fost avertizat în victoria cu UTA şi va fi suspendat pentru următorul meci.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,47 este cota pentru “peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT