Fotbal intern

Pe cine scoate Moruțan din primul 11 la FCSB? Becali: „Mă doare inima, dar nu mai am ce să-i fac”

04.10.2018 | 10:29
Pe cine scoate Morutan din primul 11 la FCSB Becali Ma doare inima dar nu mai am ce sai fac

Olimpiu Moruțan, titular la FCSB! Acesta este concluzia la care au ajuns specialiștii, dar în principal patronul Gigi Becali după prestațiile perlei de 19 ani din ultima vreme. Iar cele două asisturi oferite lui Gnohere și Florin Tănase contra lui Hermannstadt la Târgu Mureș, pase care au decis meciul, au pus cireașa pe tort.

Printre cei mai vocali oameni de fotbal care l-au lăudat pe Olimpiu Moruțan s-a numărat Ilie Dumitrescu. Fosta glorie a Stelei este convins de mai multă vreme că Olimpiu, adus de Becali de la Botoșani, nu mai poate lipsi din primul 11. „Moruțan este un zece adevărat. Pasează, driblează, vede culoarele”, spune Ilie.

Olimpiu Moruțan, titular la FCSB! Florinel Coman sare din schemă

Olimpiu Moruțan l-a convins definitiv și pe Gigi Becali, care este sigur că va lua multe zeci de milioane de euro pe el. Primul pas este ca Olimpiu să joace titular și să confirme. Așa că din runda următoare, cea împotriva Concordiei Chiajna, Moruțan va fi din primul minut pe teren. Acest lucru a fost confirmat de patronul Gigi Becali, deci nu mai este loc de întors.

Cum o să mă descurc cu Tănase, Coman şi Moruţan? Pe Man şi pe Moruţan nu îi mai scoate nimeni din echipă. Mă doare inima de Florinel, dar nu mai am ce să fac”, a spus patronul roș-albaștrilor. Este clar că Florinel Coman, pe care Gigi l-a mai „atins” cu declarații, va rămâne pe bancă, iar Tănase își schimbă poziția.

Cum va arăta primul 11 al FCSB contra Chiajnei

În aceste condiții, se poate creiona noul 11 al FCSB. Ținând cont de absențele din motive medicale ale unor jucători importanți, contra Chiajnei antrenate de Dorinel Munteanu, Dică va juca foarte ofensiv.

Bălgrădean – Benzar, Planic, Junior Morais, Stan – Nedelcu, Teixeira – Man, Moruțan, Tănase – Gnohere este formula probabilă în acest moment pentru partida din week-end. Becali vorbea și despre tricoul cu numărul 10 pentru „Oly”, dar acesta este în posesia fostului căpitan Florin Tănase și nu se va face vreun „schimb” cu Moruțan până în pauza de iarnă.

Gigi Becali l-a comparat pe Moruțan cu Modric și Dybala

Gigi Becali are atât de mare încredere în Moruțan, despre care FANATIK.RO a dezvăluit că și-a luat casă lângă baza de la Berceni și și-a angajat nutriționist personal, încât l-a comparat cu Luka Modric, noul Balon de Aur, și Paulo Dybala, perla lui Juventus Torino.

La câteva ore după ce Becali l-a lăudat pe Moruțan și l-a făcut pitic pe Dybala, argentinianul a dat o triplă în Ligă pentru Juventus
La câteva ore după ce Gigi Becali l-a lăudat pe Moruțan și l-a făcut pitic pe Dybala, argentinianul a dat o triplă în Ligă pentru Juventus

Eu îl am pe Moruţan şi el e puţin mai mult ca Modric. Nu? Aşa e! Moruțan are 19 ani acum şi Modric nu era nici jumătate cât Moruţan la 19 ani. Dacă o să fie la fel de serios o să vedeţi… Voi îl comparați pe Dybala cu Moruţan? Dybala e o piticanie de 1.67 (n.r. – Paulo Dybala are 1.77, iar Olimpiu Moruţan 1.72).Ăla are 24 de ani şi ăsta 19”, a spus Becali.

Declarațiile patronului de la FCSB, referitoare la Dybala, care tocmai a dat o triplă în Ligă contra elvețienilor de la Young Boys Berna, au fost preluate și de presa italiană, de-a dreptul șocată că Becali l-a numit „nano” pe argentinianul cotat la 110 de milioane de euro. Italienii vor să știe acum cine e Moruțan ăsta!