Fotbal international

Pe cine susține Jose Mourinho în meciul Chelsea – Real Madrid: ”Voi ține cu prietenii mei”

01.05.2021 | 15:42
Pe cine sustine Jose Mourinho in meciul Chelsea  Real Madrid Voi tine cu prietenii mei
ADVERTISEMENT

Recent demis de la Tottenham Hotspur, Jose Mourinho, a vorbit despre viitorul său și și-a ales favorita în meciul Chelsea – Real Madrid, din semifinalele Champions League.

Deși a antrenat ambele formații, portughezul nu a ezitat și a spus că îi va susține pe londonezii, care pornesc cu prima șansă după remiza obținută în Spania, în manșa tur.

ADVERTISEMENT

La doar 10 zile după ce Spurs l-a dat afară, ”The Special One” a semnat un contract cu publicația The Sun urmând să scrie o rubrică în perioada turneului final al Campionatului European.

Jose Mourinho și-a ales favorita în partida Chelsea – Real Madrid

”Am un respect uriaș pentru toate cluburile la care am lucrat înainte. Dacă joacă una dintre fostele mele echipe, evident că o voi susține, datorită legăturii mele cu oamenii și fanii de acolo.

ADVERTISEMENT

Dacă Real Madrid joacă împotriva unei formații care nu înseamnă nimic pentru mine, e clar că voi ține cu Real. Dar dacă joacă împotriva lui Chelsea, voi ține cu prietenii mei”, a declarat Jose Mourinho când a fost întrebat pe cine va susține în meciul Chelsea – Real Madrid.

Mourinho nu se vede revenind în antrenorat prea curând

”Voi aștepta un timp până voi reveni în fotbal. Poate sezonul viitor va fi prea devreme. Voi așepta nu numai clubul potrivit, ci și cultura ideală. Fotbalul din Anglia este special, de aceea am vrut să ajung acolo. Apoi mi-am dorit să antrenez în Italia și Spania.Există multă presiune, iar eu îmi doresc asta. Refuz să merg într-o ligă în care nu există presiune. Pur și simplu refuz!”, a spus portughezul pentru The Times.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur că am devenit analist în presă pentru că așa simt că pot face o diferență. Există alți oameni care au nevoie să meargă într-o anumită direcție sau să fie agresivi pentru a-și crea un nume. Eu, în schimb, mă bazez pe două principii. În primul rând, sunt în vacanță și vreau să cunosc oameni. Apoi, voi face un serviciu fotbalului. Voi vorbi despre ce văd, fără agendă”, a încheiat el.

Chiar dacă rezultatele din ultimii ani au fost modeste, Jose Mourinho rămâne un nume care se află în agenda multor conducători de club. Cu toate acestea, următorul pas al portughezului poate fi spre poziţia de selecţioner al unei echipe naţionale.

ADVERTISEMENT

Naţionala Qatarului se pregăteşte pentru Campionatul Mondial din 2022, turneul final pe care îl va găzdui, însă are un selecţioner cu puţină experienţă şi care este cvasi-necunoscut la nivel internaţional. Cu 18 luni înainte de startul competiţiei, arabii şi-ar dori un nume cu greutate, iar Jose Mourinho este varianta perfectă, mai ales că au existat legături cu lumea arabă.

ADVERTISEMENT