Fotbal international

Pe cine văd boomakerii favorit să ia locul lui Zidane! E o surpriză uriaşă

31.05.2018 | 18:43
Pe cine vad boomakerii favorit sa ia locul lui Zidane E o surpriza uriasa

Bookmakerii au reacţionat imediat la plecarea lui Zinedine Zidane şi deja au stabilit cotele pentru tehnicienii favoriţi să preia banca lui Real Madrid. Deşi se vorbeşte insistent despre selecţionerul german Joachim Low şi despre Mauricio Pochettino de la Tottenham, ca fiind antrenorii pe care Florentino Perez i-ar plăcea foarte mult, la casele de pariuri altul este numele favoritului.

Şi acest nume este al unui tehnician care nu a plecat deloc cu fruntea sus de la ultimul loc unde a activat, ce e drept, într-un mandat foarte lung, de 22 de ani. Arsene Wenger, francez şi el ca Zinedine Zidane, fostul antrenor al lui Arsenal, unde a câştigat 14 trofee în ceva mai puţin de un sfert de veac, se află în pole-position.

Book-makerii îl văd în locul lui Zidane pe un compatriot al acestuia

O poziţie ciudată, mai ales că Florentino Perez niciodată nu a amintit numele său printre posibilii succesori ai lui Zidane. Wenger are o cotă destul de scăzută, 5-2 şi este urmat de un alt antrenor care încă nu a fost dat afară de la clubul unde se află, dar se aşteaptă decizia din zi în zi. E vorba de italianul Antonio Conte de la Chelsea,cotă 3-1. În fine apoi urmează, la o cotă egală, Joachim Low şi o altă surpriză, un fost jucător al Realului, Guti, ambii cotă 7-1.

Pe cine văd bookmakerii succesorul lui Zidane. Are cotă 5-2 şi vine de la Arsenal. Este Arsene Wenger
Pe cine văd bookmakerii succesorul lui Zidane. Are cotă 5-2 şi vine de la Arsenal

Alte nume prezente pe tabel par mai degrabă SF pur, cum ar fi Diego Simeone, magicianul de la vecinii Atletico Madrid, Laurent Blanc sau Leonardo Jardim. Cert este că nimeni nu a ştiut nimic despre ce intenţiona să facă Zidane şi nimeni nu credea că după ce a luat al treilea Champions League consecutiv Real va rămâne fără antrenorul minune.