News

Pe cine vrea Viorel Cataramă la Primăria Capitalei. O vedetă PRO TV, candidat din partea partidului său

01.06.2020 | 20:03
Pe cine vrea Viorel Cataramă la Primăria Capitalei. O vedetă PRO TV, candidat din partea partidului său
Viorel Cataramă și-a ales candidatul la Primăria Capitalei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chiar dacă pandemia de coronavirus este departe de a se fi încheiat, în condițiile în care nu avem încă un vaccin care să poată stopa răspândirea bolii, partidele politice au intrat deja în febra pregătirilor pentru alegerile locale, iar lupta se anunță extrem de strânsă, mai ales în ceea ce privește Primăria Capitalei. Asta pentru că actualul edil, Gabriela Firea și Nicușor Dan, candidat care pare să se bucure de susținerea Opoziției, ar putea avea parte de un adversar pe măsură.

Viorel Cataramă vrea ca Mohammad Murad să fie candidatul său la Primăria Capitalei

Viorel Cataramă își dorește ca partidul său, Mișcarea Patrioților Români, să răstoarne toate calculele și să producă surpriza în viitorul tur de scrutin, astfel că vine cu o propunere la care cu siguranță nimeni nu s-ar fi așteptat. Este vorba despre Mohamad Murad, cunoscut publicului pentru participarea la emisiunea Imperiul Leilor, difuzată în această primăvară de Pro TV.

Astăzi m-am întâlnit la Mamaia cu Dr. Mohamad Murad. I-am propus să fie candidatul Mișcării Patrioților Români la Primăria Capitalei. Am făcut această propunere având în vedere performanțele obținute în sectorul privat (peste 3.000 locuri de muncă, peste 1 milion de mp construiți), precum și implicarea în nenumărate proiecte sociale.

ADVERTISEMENT

Deși este de origine libaneză, după 35 de ani petrecuți în România, dl. Moha cunoaște realitățile țării, devenind un bun român. Propunerea a fost acceptată de principiu, urmând ca detaliile să fie stabilite ulterior”, a scris controversatul om de afaceri pe contul său de Facebook.

Cine este viitorul candidat al Mișcării Patrioților Români. Conduce un imperiu hotelier

De origine libaneză, Mohammad Murad a venit în România în urmă cu 15 ani, cu gândul să studieze medicina și să-și clădească o carieră de succes. Cum socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg, bărbatul a ajuns să conducă un imperiu hotelier ce cuprinde peste 15 locații turistice, preluând, totodată, funcția de președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

ADVERTISEMENT

Viața ascunde multe aspecte necunoscute. Țin minte că, dacă întârzia Revoluția o săptămână, eu probabil nu mai eram în România.

Totul a fost întâmplător. Eram medic la Spitalul Colentina și colegii mei mă rugau pentru una, alta, să le aduc din Liban și am văzut că este loc.

ADVERTISEMENT

Am zis că o fac temporar să-mi îmbunătățesc veniturile, dar uite că acest lucru temporar are deja 30 de ani. Asta a fost să fie. Am zis să rămân pe zona de medicină, dar altfel.

Făcând turismul, pentru că oamenii au nevoie mai mult de tratament psihologic decât medicamentos”, a povestit Mohammad Murad într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani. Acum are o avere estimată la 130-150 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri