Life

Pe Connect-R îl cunoști deja foarte bine, însă iată cum arată părinții și sora artistului

Pe Connect-R îl cunoaște toată lumea, însă mai puțin pe familia sa. Artistul a postat o imagine rară cu părinții și sora lui. Fanii au rămas impresionați.
27.06.2022 | 14:10
Pe ConnectR il cunosti deja foarte bine insa iata cum arata parintii si sora artistului
Cum s-a fotografiat Connect-R cu familia sa. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Connect-R s-a afișat cu părinții și sora lui. Cântărețul a postat pe Instagram o fotografie cu toți membrii familiei, cărora le-a împărtășit iubirea pe care le-o poartă.

Connect-R, imagine rară cu părinții și sora lui

Din imagine se vede cum solistul aduce foarte mult cu mama sa. Totodată, pe chipul părinților și surorii lui se poate citi mândria lor față de Connect-R.

ADVERTISEMENT

”FriEND, GirlfriEND, BoyfriEND, FamILY ( I love you)”, a notat Connect-R în dreptul Instastory-ului, subliniind astfel că relațiile de prietenie se pot sfârși, însă nu și cele cu familia, scrie Spynews.

Connect-R si familia sa
Connect-R, alături de mama, sora și tatăl lui. Sursa foto: Instagram

 

Cine sunt, de fapt, părinții lui Connect-R

Connect-R, pe numele real Ștefan Mihalache, provine dintr-o familie modestă. Cu toate că acum el își poate ajuta părinții financiar, aceștia nu au renunțat la mica lor afacere: o tarabă de ziare.

ADVERTISEMENT

”Mama merge şi acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un cotract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, mărturisea interpretul într-un interviu TV, scrie wowbiz.ro

În același interviu, Connect-R dezvăluia că de la tatăl lui a moștenit pasiunea pentru muzică.

ADVERTISEMENT

”Declick-ul meu s-a produs în copilărie, când tata venea de la muncă de la ICRAL Colentina. Începea să cânte melodii de la Elvis Presley, de la Aretha Franklin. Avea un chibrit cu care ţinea ritmul în acelaşi timp. Eu eram fascinat. Mama ne certa tot timpul.

„Gata, e târziu, lasă-l să se culce. Mâine se duce la şcoală”. Tata spunea „Lasă băiatul să mă asculte„. Ţin minte că în fiecare dimineaţă când pleca tata la muncă îmi luam o cariocă, îmi făceam perciunii ca ai lui, freza ca a lui, stăteam în oglindă şi îl imitam pe el.

ADVERTISEMENT

Tata a fost idolul meu ca artist. El voia să mă facă tinichigiu auto. Îmi spunea că trebuie să am o meserie. Mama mi-a dat bani pentru primele sesiuni de înregistrări, fără să ştie tata”, a mai precizat Connect-R.

ADVERTISEMENT
Tags: