Life

Pe Cove îl cunoști deja, dar știi cine e soția lui? Cum s-a cunoscut cu Florentina Ene

16.02.2021 | 19:55
Pe Cove il cunosti deja dar stii cine e sotia lui Cum sa cunoscut cu Florentina Ene
Pe Cove îl cunoști deja, dar știi cine e soția lui? Cum s-a cunoscut cu Florentina Ene. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cove, pe numele din buletin Gabriel Coveșeanu, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV, dar puțină lume știe cine este și cum arată soția sa. De asemenea, povestea artistului și a Florentinei Ene este una discretă. 

Actorul Teatrului de copii „Ion Creangă” a dezvăluit la un moment dat că o știa pe actuala soție din perioada în care era căsătorit. După câțiva ani drumurile li s-au întâlnit din nou, povestea lor de dragoste începând când ambii erau singuri.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Pro TV și Florentina Ene nu s-au îndrăgostit la prima vedere, însă în cele din urmă și-au dat seama că au multe lucruri în comun. Cove a mărturisit că au fost unele momente dificile în căsnicie, dar a știut să treacă peste ele.

Cum și-a cunoscut Cove soția. Prezentatorul a spus totul despre Florentina Ene

„Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat.

ADVERTISEMENT

Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună.

Au fost si momente in care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama ca suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Cove la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a dus partenera de viață la altar în anul 2013, după 3 ani de relație. Au împreună și un băiat, pe nume Răzvan Mihai, fostul prezentator de la „Surprize, surprize” mai având un copil din primul mariaj, Bogdan, care se înțelege de minune cu fratele mai mic.

„Ne-am reîntâlnit, ironia sorții, la aceiași prieteni. Prima dată fusese ziua de naștere a ei, a doua oară a lui. Și de data asta, altfel. Eu singură, el proaspăt divorțat. Am fost umă­rul potrivit. Sincer, nu eram o fană.

ADVERTISEMENT

Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!”, spunea Florentina Ene acum ceva vreme pentru okmagazine.ro.

Soția prezentatorului de la „Vorbește lumea” este de profesie medic. Femeia are o clinică privată în Capitală pe care o conduce alături de sora sa.

ADVERTISEMENT