Life

Pe Dan Capatos îl știi deja, dar iată-l și pe fiul său. E un sportiv renumit, deși are o afecțiune majoră

23.03.2021 | 09:31
Pe Dan Capatos il stii deja dar iatal si pe fiul sau E un sportiv renumit desi are o afectiune majora
ADVERTISEMENT

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune, însă puțină lume știe cum arată fiul său pe care-l ține departe de lumina reflectoarelor de când s-a născut. Andrei e un sportiv renumit, deși are o afecțiune majoră. 

Băiatul în vârstă de 10 ani a moștenit de la figura paternă un colesterol mărit, care poate duce la apariția unor boli cardiovasculare. Din păcate, nu se poate interveni medicamentos până la 12 ani, motiv pentru care fiul vedetei face foarte mult sport.

ADVERTISEMENT

Copilul lui Dan Capatos a început să facă sport încă de la vârsta de 8 luni, până în momentul de față încercând mai multe activități. Andrei excelează la tenisul de câmp, dovadă că a câștigat foarte multe medalii și premii de-a lungul timpului.

Dan Capatos, mândru de fiul său. Cum arată și ce sport face Andrei

Prezentatorul de la Antena Stars este tare mândru de fiul său, precizând la un moment dat că Andrei a făcut timp de 7 ani înot, apoi a trecut la fotbal profesionist, iar în momentul de față se axează pe tenis, unde este campion. Andrei a câștigat în weekend „Trofeul de tenis Ilie Năstase”, competiție organizată la Brăila.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie vedeta TV a distribuit pe pagina sa de Instagram o imagine în care băiatul ține în brațe trofeul prețios. Andrei Capatos îl face mândru pe părintele său, care are numai cuvinte de laudă la adresa celui mic.

„Bravo, Andrei! Trofeul Ilie Năstase se întoarce la București!”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare în dreptul imaginii cu fiul său.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dan Capatos (@mielucuonara)

De asemenea, Dan Capatos recunoaște că băiatul a făcut în ultimii 9 ani sport cât el nu a făcut în întreaga viață. Sportul îl ajută pe Andrei să depășească problemele medicale, care vin la pachet cu boala de care suferă încă de când a venit pe lume.

„A moștenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moștenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută.

ADVERTISEMENT

De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui. Antrenamentele sunt dure, ale luni, miercuri și vineri, iar meciuri sâmbătă și duminică.

E legitimat. Astăzi a făcut vizita medicală. Totul se face profesionist. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viața, el a făcut în primii nouă ani.

L-am dat de la opt luni la înot și până la șapte ani a învățat toate stilurile și s-a plictisit. L-am dat și la un sport de echipă, la fotbal și dintr-un alt motiv”, a declarat Dan Capatos despre fiul său într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: