Fotbal intern

Pe Denis Alibec l-au lăsat nervii la finalul meciului Astra – CFR 1-5. “Nu e normal ce aţi făcut!” EXCLUSIV

Pe Denis Alibec lau lasat nervii la finalul meciului Astra  CFR 15 Nu e normal ce ati facut EXCLUSIV

Denis Alibec a fost titular în meciul Astra Giurgiu – CFR Cluj, scor 1-5, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, dar atacantul fostei campioane a României nu a avut reuşite, aşa cum spera Gigi Becali. Astfel, pe Denis Alibec l-au lăsat nervii la finalul duelului de pe stadionul Marin Anastasovici.

Pe Denis Alibec l-au lăsat nervii la finalul meciului Astra – CFR 1-5

Partida dintre Astra Giurgiu şi CFR Cluj a fost arbitrată de Adrian Cojocaru (Galaţi), iar acesta a fost ajutat de asistenţii Mircea Orbuleţ (Bucureşti) lu Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin). La finalul meciului disputat la Giurgiu, Denis Alibec s-a îndreptat către unul dintre tuşieri şi şi-a vărsat nervii.

“Nu e normal ce aţi făcut! Aici nu e Liga 3! Ce dacă mai era un minut? Dacă e henţ şi dă 11 metri! Nu suntem la copii”, i-a transmis Denis Alibec unui tuşier de la meciul Astra Giurgiu – CFR Cluj, scor 1-5. Atacantul a fost luat de Dani Coman, preşedintele echipei antrenate de Costel Enache, şi dus în vestiar.

Denis Alibec şi Kevin Boli în meciul Astra Giurgiu - CFR Cluj 1-5. Sursă foto: sportpictures.eu
Denis Alibec şi Kevin Boli în meciul Astra Giurgiu – CFR Cluj 1-5. Sursă foto: sportpictures.eu

Denis Alibec a vrut să iasă de pe teren

Acesta nu a fost singurul gest nervos al lui Denis Alibec din timpul meciului pierdut de Astra Giurgiu în faţa CFR-ului. Atacantul care în trecut a evoluat şi pentru FCSB a fost nemulţumit de faptul că Azdren Llullaku a executat lovitura de la 11 metri primită de fosta campioană a României şi a vrut să părăsească terenul.

Astra Giurgiu a fost învinsă de CFR Cluj în etapa a 8-a din play-off, scor 1-5, iar gruparea antrenată de Costel Enache rămâne pe locul 5, cu 24 de puncte, la patru în faţa formaţiei Sepsi OSK, cea care ocupă ultima poziţie. De partea cealaltă, CFR Cluj este lider, cu 47 de puncte, la cinci în faţa FCSB-ului.