Fotbal intern

Pe lângă „pista” Țucudean, anunțată în exclusivitate de FANATIK, Craiova a pus ochii pe un alt atacant

19.05.2020 | 21:38
Pe langa pista Tucudean anuntata in exclusivitate de FANATIK Craiova a pus ochii pe un alt atacant
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este în căutarea unui nou atacant, iar pe lângă „pista” George Țucudean, anunțată în exclusivitate de FANATIK, oltenii au pus ochii pe George Ganea de la Viitorul.

Craiova, cu ochii pe un alt atacant, în afară de George Țucudean

Universitatea Craiova este în căutarea unui atacant, iar oltenii par interesați de George Țucudean de la CFR Cluj și de George Ganea de la Viitorul. Ganea este un fotbalist interesant pentru formația din „Bănie”, fiind un internațional U21 al României și care a marcat trei goluri în actualul sezon, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

George Ganea are și patru pase decisive în actualul sezon competițional și este unul dintre viitoarele staruri ale lui Gică Hagi de la Viitorul.

Între timp, George Țucudean își negociază prelungirea contractului cu CFR Cluj, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK, însă încă nu a ajuns la un consens cu șefii campioanei României.

ADVERTISEMENT
  • 20 de ani a împlinit George Ganea pe 26 mai

George Țucudean speră să nu mai aibă probleme la inimă

Problemele la inimă l-au ținut pe George Țucudean departe de teren pentru o perioadă lungă de timp, iar atacantul CFR-ului a anunțat că dacă va mai avea vreodată probleme medicale va pune punct carierei sale de fotbalist profesionist.

„Am avut meci cu Voluntari într-o iarnă, am câştigat cu 5-0 sau 5-1. Am dat trei goluri, asta ştiu sigur. M-am obişnuit cu această idee şi dacă mai păţesc vreodată sau dacă se va mai întâmpla, voi pune punct şi cu asta basta.

ADVERTISEMENT

Dacă un singur doctor îmi spunea ai putea să păţeşti ceva, atunci puneam punct şi la revedere, dar niciunul nu mi-a zis că aş putea să păţesc ceva.

Eu nu am avut acele stări înainte şi au venit ca orice lucru nou. Eram foarte disperat, pentru că mă opream din tot ce făceam, gata acum mor”, a mai spus George Țucudean.

ADVERTISEMENT