Life

Pe Marian Godină îl cunoști deja, dar știi cât de frumoasă e soția lui? Polițistul se mândrește cu Georgiana

22.02.2021 | 12:06
Pe Marian Godina il cunosti deja dar stii cat de frumoasa e sotia lui Politistul se mandreste cu Georgiana
ADVERTISEMENT

Marian Godină este un bărbat norocos din toate punctele de vedere și trăiește alături de frumoasa lui soție, Georgiana. Cel mai cunoscut polițist din România se bucură de viața alături de șatena de lângă el. 

Bărbatul a devenit apreciat datorită poveștilor din mediul online, unde relata diverse întâmplări amuzante de la muncă. Mai târziu, polițistul și-a lansat prima carte, „Flash-uri din sens opus” (2016).

ADVERTISEMENT

Povestirile lui nu au avut în centru doar întâmplări amuzante. Marian Godină a vorbit și despre anumite nereguli din sistem, care au revoltat o țară întreagă.

Pe Marian Godină îl cunoști deja, dar știi cât de frumoasă e soția lui? Polițistul se mândrește cu Georgiana

Marian Godină are succes pe toate planurile. Cu ceva timp în urmă, a fost promovat în funcție, devenind membru al forțelor de intervenție rapidă din cadrul Poliției Brașov, înainte fiind agent la rutieră.

ADVERTISEMENT

În plan personal, Marian Godină o duce mai mult decât bine, fiind căsătorit cu o tânără superbă, care atrage privirile tuturor. Polițistul și-a întâlnit actuala soție în urmă cu mulți ani, pe vremea când nu punea atât de mult accent pe viața sentimentală, scrie spynews.ro.

Femeia i-a ajuns la inimă și Marian Godină le-a dezvăluit urmăritorilor din mediul online relația cu frumoasa lui parteneră. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu aproape trei ani, pe 19 mai 2018.

ADVERTISEMENT

Rochia de mireasă a Georgianei a fost una inedită, care nu a trecut neobservată de privirile mirate ale invitaților. Traian Berbeceanu, fostul prefect al Capitalei și fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, împreună cu soția lui, au fost nașii cuplului Marian Godină – Georgiana.

Marian Godină și soția lui
Marian Godină și soția lui, Georgiana. Sursa foto: spynews.ro

Marian Godină i-a critiat dur pe cei care nu respectă măsurile impuse de autorități

Anul trecut, celebrul polițist i-a atacat pe cei care încalcă măsurile de protecție împotriva COVID-19, mai ales pe cei care refuză să le fie verificată temperatura corpului la intrarea în magazine și centrele comerciale.

ADVERTISEMENT

Acesta îi compătimește pe agenții de pază din magazine care, după o zi grea de stat în picioare, sunt nevoiți să suporte remarcile răutăcioase ale celor care nu vor să respecte regulile.

„Poate sună puțin urât, dar mereu i-am privit cu milă pe agenții de pază din marile magazine. Nu din cauză că munca lor nu ar fi una nobilă, ci pentru că majoritatea, se vede clar, sunt pensionari și sunt nevoiți să lucreze în continuare. Dacă îi întrebi (eu de multe ori i-am întrebat) au lucrat prin fostele uzine, au avut meserii.

Iar la bătrânețe, în loc să se plimbe prin lume, pensia mică îi forțează să se angajeze. La vârsta lor să stai 8 ore în picioare, poate chiar mai mult, nu-i deloc lucru ușor.

 Acum mă întreb, cât de imbecil trebuie să fii să te cerți cu un astfel de om, căruia șeful i-a spus că trebuie să ia temperatura persoanelor care intră în magazin?”, scria Marian Godină pe Facebook, în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT