ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Pe meciurile astea SIGUR nu ai vrea să pariezi! 5 partide INTERZISE pe bilet

Chiar dacă avem un weekend încărcat, există şi destule partide pe care ai face bine să le eviţi dacă ai de gând să pariezi astăzi. Vorbim atât despre fotbal, cât şi despre celelalte...
Autor: Alin Miu | 18.01.2014 | 18:10
Pe meciurile astea SIGUR nu ai vrea să pariezi! 5 partide INTERZISE pe bilet

Chiar dacă avem un weekend încărcat, există şi destule partide pe care ai face bine să le eviţi dacă ai de gând să pariezi astăzi. Vorbim atât despre fotbal, cât şi despre celelalte sporturi, precum box, unde mâine dimineaţa se vor înfurnta Jean Pascal şi Lucian Bute.

ADVERTISEMENT

Marseille – Valenciennes (Fotbal, Franţa)

De când l-a adus pe Ariel Jacobs, Valenciennes speră din nou la evitarea retrogradării. A câştigat în ultimele două etape, una dintre victorii venind chiar pe terenul miliardarilor de la Monaco. Marseille face un sezon modest, impunându-se în mai puţin din jumătate dintre partidele disputate acasă. Totodată, OM primeşte cu uşurinţă goluri, şapte din ultimele opt adversare care au venit pe Velodrome marcându-i măcar o dată.

ADVERTISEMENT

West Ham – Newcastle (Fotbal, Anglia)

E aproape imposibil de prevăzut rezultatul final al acestui meci. După două înfrângeri categorice în cupe, West Ham şi-a revenit surprinzător la Cardiff, de unde s-a întors cu trei puncte. Newcastle este o echipă de totul sau nimic, având zece victorii, opt înfrângeri şi doar trei remize în actuala stagiune. Mai mult, oaspeţii nu au terminat niciun meci la egalitate în deplasare.

AZ Alkmaar – NAC Breda (Fotbal, Olanda)

ADVERTISEMENT

Alkmaar nu se simte deloc bine atunci când evoluează în compania celor de la NAC Breda. Nu i-a învins niciodată în ultimele opt confruntări directe, ultimul succes datând din urmă cu patru ani. Breda are patru victorii în ultimele opt vizite la Alkmaar, timp în care gazdele s-au impus o dată. Un alt argument prin care vă sfătuim să evitaţi această confruntare ar fi că Eredivisie îşi consumă în acest weekend prima etapă după o pauză de aproximativ o lună.

Danemarca – Spania (Handbal, Campionatul European)

ADVERTISEMENT

Principalele două favorite la cucerirea trofeului se înfruntă în meci direct în ultima etapă a primei faze a grupelor. Ambele şi-au câştigat primele două meciuri, confirmându-şi parcă acest statut. Spania este formaţia mai valoroasă, dar danezii au de partea lor susţinerea publicului. Totodată, atât ibericii, cât şi Danemarca s-au calificat deja în faza principală a grupelor.

Jean Pascal – Lucian Bute (Box, categoria semigrea)

ADVERTISEMENT

Pentru ambii pugilişti, această partidă ar putea conta decisiv în privinţa viitorului carierelor lor. Sunt trecuţi de 30 de ani, mulţi specialişti le contestă abilitatea de a lupta la cel mai înalt nivel, iar presiunea este uriaşă, ţinând cont că vor evolua în ţara unde s-au consacrat în acest sport, Canada. Pascal este mai puternic, dar Bute are de partea sa o tehnică superioară. În plus, se spune despre haitian că ar obosi rapid, terminând cu greu rundele prestabilite.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!