Sport

Mai ceva decât “apără Tătărușanu”, după super intervenția din AC Milan – Inter 1-1: “Tata, Tata, Tata mio”. Video

Ciprian Tătăruşanu a fost eroul lui AC Milan în prima repriză a derby-ului cu Inter, după ce a apărat un penalty.
08.11.2021 | 22:28
Mai ceva decat apara Tatarusanu dupa super interventia din AC Milan  Inter 11 Tata Tata Tata mio Video
Pe "San Siro" s-a auzit "Apără Tătăruşanu"! A parat un penalty în AC Milan - Inter
ADVERTISEMENT
08-11-2021
20:28

Comentatorul Tiziano Crudeli, cucerit de Ciprian Tătărușanu

Celebrul comentator italian Tiziano Crudeli a „înnebunit” în momentul în care Ciprian Tătărușanu a apărat penalty-ul executat de Lautaro Martinez în Derby della Madonnina. Acesta a urlat de bucurie în momentul în care goalkeeperul român l-a blocat pe superstarul argentinian.

@florin1810

Super Tătărușanu🧤😂👏#foryou #acmilan #tătărușanu🇷🇴🇷🇴 #comentatory #funny #sempremilan❤️🖤 #serieatim

♬ sunet original – Florin

Tătărușanu este primul portar al Milanului care apără o lovitură de pedeapsă într-un derby cu Inter din Serie A în ultimii 39 de ani. Precedentul goalkeeper al Milanului care reușise o astfel de intervenție a fost Ottorino Pioti, pe 7 martie 1982, într-un derby câștigat de Inter cu 2-1.

07-11-2021
22:23

Prima reacţie a lui Ciprian Tătăruşanu

“Pe Lautaro l-am studiat foarte bine, alături de ceilalţi portari din echipă. Calhanoglu mă ştia foarte bine. Dacă Maignan a sărbătorit parada mea? El ştie foarte bine ce înseamnă un penalty apărat. Avem o relaţie foarte bună. Încerc să-l ajut să se acomodeze, mai ales că vorbesc limba franceză. Nu a fost prea uşor pentru el. A avut start foarte bun, apoi, din păcate, s-a accidentat”, a declarat Ciprian Tătăruşanu la DAZN.

07-11-2021
22:03

Tătăruşanu, lăudat după penalty-ul apărat

Jurnaliştii de la Tutto Mercato i-au acordat nota 7 lui Ciprian Tătăruşanu, după ce a fost eroul lui AC Milan în derby-ul cu Inter.

“Protagonistul la care nu te aştepţi a fost cel mai bun de pe teren şi a şters criticile din ultimele săptămâni. Nu a putut să facă nimic la penalty-ul lui Calhanoglu, dar parada la lovitura lui Lautaro Martinez a fost super. Flash decisiv”, au scris italienii.

“A reuşit, probabil, cea mai bună paradă pe care o vei putea vedea vreodată”, au susţinut cei de la 90min.com, care i-au acordat nota 8,00 lui Ciprian Tătăruşanu.

La al doilea “Derby della Madonnina” din carieră, Ciprian Tătăruşanu a reuşit să iasă în evidenţă cu o lovitură de la 11 metri salvată. La scorul de 1-1, fostul portar al naţionalei României i-a amuţit pe fanii lui Inter, când a parat penalty-ul lui Lautaro Martinez.

Ciprian Tătăruşanu, penalty apărat în AC Milan – Inter

În minutul 27 al meciului AC Milan – Inter, la scorul de 1-1, oaspeţii au primit al doilea penalty, după ce Darmian a fost faultat de Ballo-Toure în careu. Arbitrul Daniele Doveri a arătat punctul cu var, după ce o mai făcuse şi în minutul 11.

ADVERTISEMENT

Dacă primul penalty a fost transformat perfect de Hakan Calhanoglu, a doua lovitură de la 11 metri a fost executată de Lautaro Martinez. Ciprian Tătăruşanu a ghicit colţul unde a bătut internaţionalul argentinian şi a apărat penalty-ul.

“Cui să-i mai fie dor de Donnarumma? Îl avem pe Tătăruşanu”“Tătăruşanu, un erou”, “Ne menţine în viaţă. Uriaş portar”, “Incredibil cum a putut să apere”, au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor lui AC Milan pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Hakan Calhanoglu a aprins derby-ul AC Milan – Inter

După 11 minute din derby-ul AC Milan – Inter, Hakan Calhanoglu a fost doborât de Franck Kessie în careu, asfel că oaspeţii au primit prima lovitură de la 11 metri. Internaţionalul turc l-a învins pe Ciprian Tătăruşanu şi apoi a avut un mesaj special pentru fanii lui AC Milan.

Hakan Calhanoglu şi-a dus mâinile la urechi, în timp ce se uita la suporterii lui AC Milan, care l-au huiduit încă de la prima atingere de balon în derby.

ADVERTISEMENT

În vară, Hakan Calhanoglu s-a transferat de la AC Milan la Inter, din postura de jucător liber de contract, iar fanii rossonerilor au acceptat cu greu trădarea. Mijlocaşul de 27 de ani a semnat un acord până în vara lui 2024 şi are un salariu de 5.000.000 de euro pe an.

AC Milan a încercat să-l păstreze şi i-a oferit prelungirea contractului, cu un salariu de 4.000.000 de euro pe an, însă Hakan Calhanoglu a ales să îmbrace tricoul rivalei de moarte.

ADVERTISEMENT