VIDEO / Kapetanos, GOL FABULOS cu călcîiul! I-a băgat “Skoda” lui Răzvan în VITEZĂ! Ce a făcut Raţ

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
08/03/2015, 19:12
VIDEO / Kapetanos, GOL FABULOS cu călcîiul! I-a băgat “Skoda” lui Răzvan în VITEZĂ! Ce a făcut Raţ

UPDATE 21:18 / PAOK Salonic a pierdut derby-ul rundei de pe terenul lui Panathinaikos cu scorul de 3-4, după ce în debutul reprizei secunde PAOK a condus cu 2-1. Răzvan Raţ a jucat 85 de minute pentru PAOK, fiind înlocuit de Kitsiou.

Pentru gazde au marcat Berg şi Karelis, cîte o dublă fiecare, iar pentru oaspeţi au înscris Athanasiadis, Skondras şi Noboa. PAO e pe doi şi se distanţează la 5 puncte de PAOK în clasament care rămîne pe locul 3.

*******************

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, Skoda Xanthi a obţinut un succes important pe terenul lui OFI Creta (Heraklion) din etapa a 26-a a campionatului din Grecia. Unicul gol al meciului a fost marcat de fostul stelist Pantelis Kapetanos în minutul 65. 

Cu acest succes, Xanthi urcă pe locul 6 în clasament la doar două puncte de Panetolikos, ocupanta locului 5. Dacă va încheia pe locul 5, Xanthi se califică în play-off-ul pentru cupele europene. Echipa lui Răzvan trece printr-o perioadă foarte bună, fiind neînvinsă de 13 meciuri în toate competiţiile. Echipa e calificată şi în semifinalele Cupei Greciei.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE KAPETANOS

 

Închide ×