News

Pedeapsă grea pentru criminalul din Hunedoara care și-a ucis iubita cu un cuțit de tip „Rambo”

13.02.2021 | 18:48
Pedeapsa grea pentru criminalul din Hunedoara care sia ucis iubita cu un cutit de tip Rambo
Georgiana, fata ucisă cu sânge rece la Hundoara. Foto: Adevărul
ADVERTISEMENT

Cristian Stănciulescu, tânărul de 27 de ani din Hunedoara care și-a ucis iubita cu un cuțit de vânătoare de tip „Rambo” a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Decizia primei instanțe nu e definitivă și poate fi contestată cu apel, conform Adevărul. De asemenea, bărbatul e obligat la plata unor daune morale de 200.000 de euro către familia ucisă (surorile, mama, bunica).

ADVERTISEMENT

Crima înfiorătoare s-a produs pe fondul geloziei, iar tânara ucisă n-a avut nicio șansă să supraviețuiască atacului cu un cuțit de vânătoare.

Criminalul din Hunedoara și-a ucis tânăra cu un cuți de tip „Rambo”

La scurt timp după ce și-a înjunghiat iubita în vârstă de 22 de ani în față și în spate, Stănciulescu a încercat să se sinucidă, dar nu a reușit. A fost găsit în fața blocului de un jandarm care se afla în zonă și a fost imobilizat și predat autorităților.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, Cristian Stănciulescu a fost reținut pe 24 iulie 2020 de procurorii Parchetului de pe lângă Tribnulaul Hunedoara la doar o zi după ce și-a ucis iubita. Crima, săvârșită pe fondul geloziei a avut loc într-o locuință de pe strada I.L. Caragiale, la sute de metri de sediul Poliției municipiului Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor cei doi iubiți locuiau împreună de circa o săptămână.Tatăl criminalului susține că acesta avea viziuni din cauza consumului exagerat de droguri.

ADVERTISEMENT

„Tatăl tânărului arată că în ziua în care au revenit în locuinţă (21 iulie 2020) cei doi, a avut unele discuţii în contradictoriu cu Cristian Stănciulescu, la care a participat şi victima, inculpatul povestindu-le că avea viziuni, că vede diavolul şi doar oameni răi, martorul încercând să-i explice că nu există toate aceste viziuni şi că nu trebuie să creadă în ele, iar starea acestuia se datorează consumului de droguri. În noaptea de marţi spre miercuri, Cristian împreună cu victima au dormit în locuinţa tatălui său, discuţiile continuând şi în cursul zilei de miercuri“, se arată în dosar, conform sursei citate.

În rechizitoriu se arată că tatăl și fiul aveau dese discuții pe această temă. „În prezenţa acestuia, tatăl tânărului a reluat discuţiile cu fiul său în legătură cu viziunile, obsesia şi starea în care se afla, discuţii care au durat până în jurul orelor 05,00 şi care la un moment dat au degenerat în reproşuri din partea inculpatului la adresa tatălui său. Întrucât se luminase de ziuă şi pentru a pune capăt acestor discuţii, tatăl tânărului a plecat pe jos spre casă, urmând traseul pe la baza nautică, ajungând acasă în jurul orelor 7,30, iar inculpatul şi prietenul său au rămas pe malul lacului. Cei doi au traversat lacul Cinciş cu hidrobicicleta, ajungând la căsuţa închiriată de către inculpat, împrejurare în care au găsit-o pe Georgiana dormind”, se arată în rechizitoriu.

ADVERTISEMENT

Pe fondul halucinațiilor, bărbatul și-a acuzat iubita că l-a înșelat și a înjunghiat-o. „Imediat după discuţia purtată între inculpat şi tatăl său, tânărul a început să-i reproşeze Georgianei faptul că în noaptea precedentă, în timp ce aceasta a rămas la căşuţa închiriată, l-a înşelat, astfel că au început să se certe, inculpatul fiind convins că l-a înşelat. Aceste discuţii au continuat, cei doi mutându-se într-o altă cameră, tatăl rămânând în bucătărie de unde a putut auzi reproşurile pe care inculpatul i le adresa victimei. Pentru a pune capăt acestor discuţii, tatăl s-a deplasat în camera unde se aflau cei doi şi le-a solicitat să înceteze, ba chiar le-a propus să meargă împreună pe malul lacului Cinciş, inculpatul fiind de acord, dar victima a refuzat, motivând că-i este teamă să traverseze lacul. Tatăl a revenit în bucătărie, intenţionând să spele vasele, timp în care cearta dintre cei doi a reizbucnit, inculpatul spunându-i victimei: „Eşti satană că m-ai înşelat!”, aceasta negând acuzaţiile. În acest context, potrivit declaraţiei inculpatului, pe fondul stării de gelozie, inculpatul a luat un cuţit aflat în cameră, lovind victima în spate, de trei sau patru ori, după care s-a tăiat la gât cu acelaşi cuţit, pe care ulterior l-a aruncat în baie, apoi a ieşit afară din locuinţă”, se arată în dosar.

ADVERTISEMENT
Tags: