News

O fetiță de 9 ani, abordată pe Facebook de un pedofil care i-a cerut poze indecente

24.08.2019 | 15:04
O fetita de 9 ani abordata pe Facebook de un pedofil care ia cerut poze indecente
Un pedofil a abordat o fată de 9 ani pe facebook *foto: realitatea.net

O fetiță de 9 ani din comuna județeană Baciu a fost abordată pe o rețea de socializare de un adult care i-a cerut să îi trimită fotografii în ipostaze indecente. Bărbatul a convins-o pe copilă să îi trimită astfel de poze, iar mama fetei a fost cea care și-a dat seama de comportamentul ciudat al copilei și a cerut ajutorul oamenilor legii.

Pedofilul a fost prins de polițiști după ce a primit poze indecedente de la fetița de 9 ani

Apoi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj- Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat din Neamţ, bănuit de pornografie infantilă.

„La data de 22 august 2019, în urma colaborării cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul bărbatului, în vârstă de 36 de ani, din comuna Vadu Moldovei (Suceava). În urma percheziţiei, au fost ridicate sisteme informatice, stick-uri de memorie, telefoane mobile, înscrisuri, pentru continuarea cercetărilor. Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii august 2019, cel în cauză ar fi abordat pe o reţea de socializare o minoră de 9 ani, din Baciu, judeţul Cluj, pe care, în urma conversaţiilor avute, ar fi determinat-o să-i trimită fotografii în ipostaze indecente”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Un pedofil a abordat o fată de 9 ani pe facebook
Un pedofil a abordat o fată de 9 ani pe facebook *foto: digi24

Perversul sucevean a fost reținut de către autorități

Pe baza dovezilor pe care le-au adunat polițiștii, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cazul din Cluj vine la câteva zile după ce un bărbat de 44 de ani din Galați a abuzat sexual două minore de 6 și 7 ani în scara unui bloc. Bărbatul a fost dat pe mâna autorităților de către o femeie care a văzut tot incidentul.

Mai mult, liderul organizației T.A.T.A., Bogdan Drăghici, a fost la rândul său arestat pentru 30 de zile după ce și-ar fi abuzat sexual în mod repetat fiica vitregă, încă de când aceasta avea doar 11 ani.