ADVERTISEMENT
News

Pedofil român, prins în Anglia la o falsă întâlnire cu o fetiță de 12 ani

Autor: Claudiu Ilie | 02.08.2020 | 15:10
Pedofil român, prins în Anglia la o falsă întâlnire cu o fetiță de 12 ani

Un român din Marea Britanie a fost prins în flagrant la o înâlnire într-un  parc cu o fetiță de numai 12 ani  pe care o contactase pe rețelele de socializare. Numai că în spatele profilului fetei erau membrii unei asociații care se ocupă cu descoperirea pedofililor, scrie antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, pe nume Florin, venise să se întâlnească într-un parc din Londra cu fetița, însă la întâlnire au venit bărbații din grupul care combate racolarea online a minorilor în scopuri sexuale.

În spatele contului  fals al fetei se află, asociația COBRA (Children Online Battling Real Abuse).

ADVERTISEMENT

Românul prins de o asociația care caută pedofilii

După mai multe conversații online, românul a trimis mai multe clipuri video și fotografii  explicite crezând că vorbește cu o fată de 12 ani. Într-un final, bărbatul i-a propus fetei  să se întâlnească noaptea, într-un parc, pentru a întreține relații sexuale.

Astfel că bărbatul a venit la locul stabilit pentru întâlnire, însă acolo a dat nas în nas cu un  grup de membri ai COBRA.

ADVERTISEMENT

Românul nu  a negat că a venit la o întâlnire cu fetiță de 12 ani în scopul întreținerii unor relații intime, dar a pretins că fata l-ar fi contactat și ar fi propus întâlnirea.

Cei de la COBRA au chemat un echipaj  al Poliției  și  l-au  predat oamenilor legii pe românul care a fost dus la audieri. După ce au fost analizate probele video și conversațiile de pe rețeaua de socializare, poliția a decis să-l aresteze pe român.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!