Fotbal intern

Pedrazzini, out de la FCSB! Antrenor nou la echipa a doua

02.08.2018 | 16:05
Pedrazzini out de la FCSB Antrenor nou la echipa a doua
ADVERTISEMENT

Pedrazzini, out de la FCSB! Ziua și anunțul la echipa lui Gigi Becali, doar că, de data aceasta este vorba de reversul medaliei. Dacă până acum finanțatorul roș albaștrilor a ținut capul de afiș al ziarelor prin transferuri, latifundiarul din Pipera este nevoit să-și ia la revedere de la un colaborator vechi. Massimo Pedrazzini, cel care a deținut până de curând rolul de coordonator al centrului de copii și juniori de la centrul din Berceni și-a anunțat despărțirea de club. Italianul s-a declarat total nemulțumit de faptul că planul discutat vara trecută cu Gigi Becali nu a fost deloc respectat. Nici vorbă de investiții și nici alte chestiuni ce sunt strict legate de juniori, nu au apărut, drept pentru care italianul a decis să se retragă.

Deși plecarea italianului nu a fost încă oficializată, conducerea FCSB-ului s-a reorientat din mers și a numit un alt antrenor pentru echipa a doua care evoluează în eșalonul trei fotbalistic.  Astfel, Dacian Nastai,  este cel care se va ocupa de acum înainte de destinul formației secunde. Nastai este un om cunoscut în anturajul roș-albaștrilor și, în plus, a primit și sarcina de a se ocupa de echipa de juniori a clubului FCSB U19.

ADVERTISEMENT

Pedrazzini, out de la FCSB!

”De azi, oficial, noul meu loc de muncă FCSB echipa a 2-a și U19. Un nou drum început de mine la echipa mea de suflet”, a precizat Dacian Nastai.

De altfel, italianul Pedrazzini și-a exprimat nemulțumirile într-o emisiune de sport când a și tras primele semnale de alarmă.

ADVERTISEMENT

”În acest moment, Academia îndeplinește multe condiții extraordinare pentru o activitate de copii și juniori. Numai că, în afara de terenuri și alte construcții care sunt în plan, mai este nevoie de o schimbare de mentalitate. Primul lucru pe care oamenii nu-l înțeleg este acela că este nevoie de răbdare. Anumiți copii au debutat deja la prima echipă, unii și în Liga 1, plus că Nicolae Dică și-a făcut un obicei din a chema la prima echipă, la antrenamente, trei, patru sau chiar cinci jucători, pentru că vrea să-i vadă cum se mișcă, cum evoluează. În plus, portarii de la primele trei echipe vin și se antrenează o dată pe săptămână cu Marius Popa, antrenorul cu portarii, o persoană extrem de bine pregătită”, a declarat Massimo Pedrazzini pentru o televiziune de sport.

Pedrazzini a militat mereu pentru menținerea echipei secunde, dar a cerut și investiții la fel ca la echipele rivale

ADVERTISEMENT

Este foarte important să menținem echipa a doua, pentru că este necesară conexiunea dintre juniorii republicani și echipa mare. Media de vârstă a echipei este de 19-20 de ani. Jucăm cu un băiat născut în decembrie 2002, deci e aproape 2003, Ianis Stoica, care a și debutat în echipa mare, cu cinci jucători născuți în 2001 și patru din 2000. Avem doar un jucător din 98 și unul din 97. Avem viitor, dar este nevoie de răbdare. E clar că mentalitatea nu se poate schimba în două zile. Nu poți construi ieri, să faci selecția azi și mâine să ai și rezultate”, declara Pedrazzini, în trecut, pentru o televiziune de sport.

2015 este anul în care a fost angajat Pedrazzini la FCSB

Tags: