ADVERTISEMENT
Sport

Pedro, accidentat în PAOK-Chelsea 0-1! A fost transportat la spital. Foto exclusiv

Autori: Andrei Trifan, Iuliana Spirache, Tibi Demeter | 20.09.2018 | 23:21
Pedro, accidentat în PAOK-Chelsea 0-1! A fost transportat la spital. Foto exclusiv
Pedro, accidentat în PAOK-Chelsea 0-1! A fost transportat la spital. Exclusiv! Foto

Pedro a suferit o accidentare la umăr în timpul partidei PAOK – Chelsea 0-1 din prima etapă din Europa League şi a avut nevoie de o salvare pentru a fi transportat la spital, conform informaţiilor pe care le deţin corespondenţii FANATIK.RO la partida de la Salonic.

ADVERTISEMENT

Spaniolul se pare că  a suferit o accidentare la umăr, asemănătoare cu cea a lui Mohamed Salah în finala Ligii Campionilor după ce a fost implicat într-un duel cu El Kaddouri, fundaşul celor de la PAOK Salonic. Ibericul se pare că are o fractură de claviculă după incidentul pretrecut în prelungiri, iar incidentul seamănă cu problema avut de Salah în finala Champions League din 2018. Egipteanul s-a lovit în urma unui contact cu Sergio Ramos şi a fost nevoit să iasă de pe gazon în prima repriză a jocului de la Kiev. Salah a ratat tot restul sezonului, iar la Campionatul Mondial 2018 nu a reuşit să-şi ajute prea mult colegii.

Pedro, accidentat în PAOK-Chelsea 0-1! Salah a ieşit în lacrimi

Mohamed Salah şi Sergio Ramos au fost protagoniştii celui mai controversat moment al primei reprize. În minutul 25 al finalei de la Kiev, la un duel dintre cei doi fotbalişti, fundaşul madrilenilor a căzut peste internaţionalul egiptean.

ADVERTISEMENT

Pe reluările TV a părut că Sergio Ramos l-a ţinut de mână pe Mohamed Salah în momentul căderii şi că a vrut să-l accidenteze internţionat pe adversarul său. Medicii au intervenit prompt, iar egipteanul a primit primele îngrijiri pe teren.

Pedro, accidentat în PAOK-Chelsea 0-1! A fost transportat la spital. Exclusiv
Pedro, accidentat în PAOK-Chelsea 0-1! A fost transportat la spital. Exclusiv

Cinci minute mai târziu, Mohamed Salah a făcut semne că nu mai poate să continue din cauza durerilor resimţite la mână. Jurgen Klopp a decis să-l înlocuiască pe atacantul de 25 de ani cu Adam Lallana. În momentul schimbării, Salah a izbucnit în lacrimi. După ce a fost schimbat, egipteanul a fost îmbrăţişat de Cristiano Ronaldo. Este pentru prima oară când Mohamed Salah este înlocuit în prima repriză a unui meci de Liga Campionilor.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1