VIDEO. Ciocnire horror în Arsenal-Chelsea. Vezi aici ce a păţit Pedro

Sorin Dumitrescu   
în Stiri sportive
23/07/2017, 09:14
VIDEO. Ciocnire horror în Arsenal-Chelsea. Vezi aici ce a păţit Pedro GALERIE FOTO

Când se întâlnesc Arsenal şi Chelsea, fie că e vorba de campionat, Cupa Angliei sau de o competiţie amicală estivală, cum e cazul acestei International Champions Cup, care se joacă în această perioadă, poţi fi sigur că nu va fi vorba nici o clipă de un meci liniştit. Orgoliile se ascut ca săbiile şi se joacă pe viaţă şi pe moarte şi de o parte şi de cealaltă. Aşa s-a întâmplat şi în partida găzduită de stadionul din Beijing sâmbătă la prânz.

VEZI VIDEO CU ACCIDENTARE PEDRO

Era minutul 29 când atacantul spaniol al campioanei Angliei, Pedro Rodriguez alerga după o minge trimisă în adâncime, la marginea careului tunarilor. În întâmpinare i-a ieşit, ca o furtună, portarul advers, Ospina, care a intrat în plină coliziune cu jucătorul de la Chelsea. Ciocnirea a fost teribilă. Pedro a fost imediat transportat la spital şi supus unor investigaţii amănunţite, după ce s-a plâns de puternice dureri de cap şi a sângerat la faţă în urma contactului.

CLICK GALERIE FOTO

Pedro Chelsea. Ospina şi-a cerut scuze prin mesaj

Din fericire, testele medicale au arătat că a fost vorba doar de o ciocnire fără urmări la nivel cerebral sau care să pună în pericol integritatea feţii. Jucătorul însuşi a ţinut să posteze o imagine de pe patul de spital, anunţând că poate reveni la echipă imediat şi mulţumind tuturor pentru mesajele de încurajare. Printre cei care i-au scris a fost şi agresorul fără voie, portarul Ospina, care şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

Pedro Chelsea. Atacantul campioanei Angliei, dus la spital de urgenta (6)

Chelsea a învins cu 3-0, goluri Willian şi dublă Batshuayi, dar al doilea eveniment notabil al partidei a fost momentul din a doua repriză, când arbitrul chinez a refuzat să îi permită lui Olivier Giroud să intre pe teren la Arsenal, întrucât delegatul echipei lui Arsene Wenger uitase să îl treacă pe foaia de joc! Acest lucru se întîmpla la începutul părţii secunde, iar Giroud a putut lua locul lui Lacazette abia după îndelungi parlamentări cu Wenger.

Închide ×