Pelé, transportat de urgenţă la spital!

Ionuţ Cataramă   
în Fotbal international
19/01/2018, 15:43
Pelé, transportat de urgenţă la spital! GALERIE FOTO

Pelé se afla în locuinţa sa din Brazilia când a leşinat din senin. Familia a sunat imediat la ambulanţă şi legenda braziliană a fost transportată de urgenţă la spital. După primele investigaţii, doctorii au spus că Pelé suferea de oboseală accentuată.

În vârstă de 77 de ani, Pelé trebuia să apară în weekend la un dineu în Londra, organizat de Asociaţia Scriitorilor de Fotbal. Evident, nu va mai reuşi să ajungă, iar organizatorii au anulat evenimentul. 

Pelé a avut nevoie de perfuzii

Din fericire, Pelé este în afara oricărui alt pericol şi, cu ajutorul perfuziilor, îşi va reveni în curând. El a fost operat de 3 ori în trecut (şold, genunchi şi coloană). La tragerea la sorţi a Cupei Mondiale, brazilianul a părut într-un scaun cu rotile, iar zilele trecute, când a fost invitat la lansarea noului campionat al statului Rio de Janeiro,  a urcat pe scenă ajutându-se de un cadru metalic. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Pelé a câştigat de  3 ori Cupa Mondială (1958, 1962 şi 1970) şi a reuşit să marcheze 12 goluri în 14 apariţii. Consideraţi de muţi cel mai bun jucător al tuturor timpurilor, Pelé a marcat 77 de goluri în 91 de partide pentru Brazilia. În toata cariera sa a marcat 1,281 de goluri în 1,363 de partide. 

Închide ×