Fotbal intern

Pelayo Novo, fostul jucător al CFR-ului, a ajuns în scaunul cu rotile după ce a căzut de la etajul 3. ”Nu m-am gândit să mă sinucid! A trebuit să încep de la zero!” FOTO

22.12.2019 | 20:22
Pelayo Novo fostul jucator al CFRului a ajuns in scaunul cu rotile dupa ce a cazut de la etajul 3 Nu mam gandit sa ma sinucid A trebuit sa incep de la zero FOTO
ADVERTISEMENT

Pelayo Novo, jucătorul spaniol care a ajuns la CFR Cluj la începutul anului 2017, a ajuns în scaunul cu rotile. Fostul mijlocaș a căzut de la etajul trei al hotelului în care se aflau cei de la Albacete, pe 31 martie 2018, iar viața sa s-a modificat total din acel moment. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Pelayo Novo, fostul jucător al CFR-ului, a ajuns în scaunul cu rotile după ce a căzut de la etajul 3

Pelayo Novo a fost operat de urgență și a stat internat în spital mai bine de o lună, iar acum a debutat în campionatul spaniol de tenis în scaun cu rotile. Acesta a vorbit în presa din Spania despre momentele dificile prin care trece și despre noul sport pe care îl practică.

ADVERTISEMENT

A trebuit să mă reinventez şi să încep de la zero totul. Accept această şansă şi mă bucur de ea. A fost un proces. M-a constat mult, mai ales la început. Este posibil să nu vezi drumul, dar întotdeauna există o lumină la capătul tunelului.

Fiinţa umană se adaptează circumstanţelor, din moment ce toţi trecem prin situaţii dificile. Am încercat să mă adaptez, o fac şi astăzi şi sunt foarte fericit de noua mea viaţă“, a declarat Pelayo, într-un interviu pentru spaniolii de la elespanol.com.

ADVERTISEMENT

Nu-mi amintesc nimic şi nu am nicio amintire din acea zi. Mă concentrez asupra prezentului şi aştept cu nerăbdare. Viaţa mi-a oferit o a doua şansă, din moment ce nu toată lumea a avut şansa mea.

Niciodată nu mi-a trecut prin minte să mă sinucid şi întotdeauna am privit înainte, a mai spus Pelayo Novo, conform sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

Ce spune spaniolul despre aventura de la CFR Cluj

Pelayo Novo a vorbit și despre perioada petrecută la CFR Cluj. Acesta nu apucase să debuteze pentru formația din Gruia, iar după două luni i s-a reziliat contractul, dar spaniolul nu regretă că a ajuns în România.

A fost o aventură foarte scurtă. Era o perioadă din viaţă când eu şi partenera mea de viaţă ne doream să trăim lucruri noi, să călătorim în afara Spaniei. Aşa că am plecat în România.

ADVERTISEMENT

Am stat două luni pentru că se cereau rezultate rapide, performanţă instantanee. Echipa nu a mers şi m-au invitat să plec. Am decis să mă întorc în Spania, la Albacete.  Mi-a fost ruşine să mă întorc atât de curând, dar a fost doar o altă experienţă, a spus Pelayo, pentru elespanol.com.

ADVERTISEMENT