Fotbal international

Pele, „amenințare” pentru Kylian Mbappe: „Va trebui să-mi scutur praful de pe ghete”

16.07.2018 | 08:12
Pele amenintare pentru Kylian Mbappe Va trebui sami scutur praful de pe ghete

Kylian Mbappe a devenit duminică, în victoria Franței în fața Croației, scor 4-2, cel mai tânăr marcator al unei finale la un Campionat Mondial de fotbal, de la legendarul Pele încoace. Acest lucru l-a făcut pe Pele să glumească la adresa tânărului său urmaș.

„Dacă Kylian continuă să îmi egaleze recordurile în felul acesta, va trebui să scutur praful de pe ghete…”, a fost mesajul haios de pe twitter al legendei fotbalului brazilian.

De altfel, Pele nu s-a ascuns să își arate admirația pentru superstarul francez. „Al doilea adolescent care înscrie într-o finală de Mondial. Bine ai venit în club, Kylian Mbappe. E bine că în sfârșit am și eu ceva companie!”, a mai scris Pele, cel care a câștigat Campionatul Mondial în 1958, 1962 și 1970.

Kylian Mbappe, favoritul lui Pele, Campionat Mondial de vis

Kylian Mbappe, favoritul lui Pele, a avut un Campionat Mondial excelent. Mijlocașul ofensiv al lui PSG a reușit să înscrie 4 goluri pentru naționala Franței la CM 2018, dintre care unul reușit în finala competiției, după o fază superbă reușită de Hernandez.

Datorită prestațiilor de la acest Mondial, Mbappe a fost votat cel mai bun tânăr jucător al competiției, distincție primită la ultimele turnee de Paul Pogba, Thomas Muller sau Lukas Podolski.