Nicio categorie

Pele ATACĂ selecţia lui Scolari! Îl critică pe cel mai IMPORTANT jucător

La o zi după ce selecţionerul Braziliei, Luis Felipe Scolari a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial, apar primele critici la adresa antrenorului. Fostul campion mondial, Pele a spus că Robinho...
08.05.2014 | 18:31
Pele ATACĂ selecţia lui Scolari! Îl critică pe cel mai IMPORTANT jucător
ADVERTISEMENT

La o zi după ce selecţionerul Braziliei, Luis Felipe Scolari a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial, apar primele critici la adresa antrenorului. Fostul campion mondial, Pele a spus că Robinho şi Kaka nu trebuia să lipsească din lot şi că Neymar nu poate fi liderul echipei la acest campionat mondial. 

“Cred că trebuia să mai ia cîţiva jucători cu experienţă. În opinia mea, Robinho şi Kaka nu puteau lipsi din lot, însă, în general, nu prea sunt surprize şi Scolari a ales cum trebuie. Nu ştiu pe cine trebuia Scolari să scoată din lot ca să le facă loc” a declarat Pele. “Regele” a completat şi a spus că Robinho nu a avut un sezon deloc bun la Milan, însă rămîne unul din jucătorii de top: “M-am aşteptat la mai mult de la Robinho. La Milan nu a mai fost jucătorul de la FC Santos. Pentru mine a fost o surpriză neplăcută în acest sezon, dar chiar şi aşa rămîne un jucător de talie mondială”, a spus Pele, conform Marca. 

Fostul campion mondial a vorbit şi despre Neymar despre care a zis că nu este un lider: “Neymar nu poate fi un lider, există jucători mult mai experimentaţi şi cu personalitate cum sunt Fred şi Thiago Silva care trebuie să îşi asume acest rol” a completat Pele.

ADVERTISEMENT

Triplul campion mondial brazilian a spus că Brazilia este are un lot echilibrat, dar le consideră drept principale favorite pe Germania şi Spania care sunt cel mai bine organizate, în opinia fostului internaţional.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri