Fotbal international

Pele, internat la spital la o zi după ce s-a întâlnit cu Mbappe! Ce a păţit “O Rei” în vizita făcută la Paris

03.04.2019 | 17:45
Pele, internat la spital la o zi după ce s-a întâlnit cu Mbappe

Pele a fost internat la spital la o zi după ce s-a întâlnit cu Kylian Mbappe la Paris. Fostul mare fotbalist brazilian a fost invitat în capitala Franţei la un eveniment organizat de compania Hublot. La scurt timp, “O Rei” a fost spitalizat.

Pele, internat la spital la o zi după ce s-a întâlnit cu Mbappe. Ce spun medicii

Pele a fost internat la un spital din Paris după ce a acuzat o stare febrilă în noaptea de marţi. Conform RMC Sport, fostul mare fotbalist, în vârstă de 78 de ani, a suferit o criză de tetanie, dar este în afara oricărui pericol. Medicii au anunţat că “O Rei” va rămâne internat în următoarele ore pentru mai multe analize.

Nu este pentru prima oară când Pele are probleme mari de sănătate. În ianuarie 2018, brazilianul a fost transportat de urgenţă la spital, după ce a fost găsit leşinat în propria locuinţă. Fostul fotbalist a stat în spital pentru mai multe zile, medicii dorind să-l supună unor investigaţii amănunţite.

Pele, internat la spital la o zi după ce s-a întâlnit cu Mbappe
Pele, internat la spital la o zi după ce s-a întâlnit cu Mbappe

Ce i-a spus Pele lui Kylian Mbappe la evenimentul de la Paris

Pele şi Kylian Mbappe au petrecut mai multe minute la evenimentul Hublot de la Paris, iar brazilianul a avut cuvinte de laudă la adresa atacantului de 20 de ani. “Ceea ce mă impresionează cel mai mult la Mbappe este că e foarte rapid, are abilitatea de a gândi rapid, îşi poate schimba gesturile în ultima clipă. Stilul tău, fotbalul tău sunt latine. Semeni cu un brazilian. Ce păcat că n-ai jucat la Santos”, a spus Pele.

“Nu mi-aș fi imaginat că voi sta vreodată alături de Pelé. Eu n-aș putea depăși 1.000 de goluri decât dacă mi s-ar pune și cele de pe jocurile video Nu credeam că voi cuceri titlul mondial la 19 ani și voi ajunge la PSG după un transfer uriaș. Tot ce mi se întâmplă e un vis. Nu am suficientă hârtie pentru a scrie tot ce trăiesc”, a fost reacţia lui Kylian Mbappe.