Fotbal international

Pele, mesaj cutremurător după moartea lui Diego Maradona: ”Sper să jucăm împreună în ceruri”

25.11.2020 | 19:58
Pele mesaj cutremurator dupa moartea lui Diego Maradona Sper sa jucam impreuna in ceruri
Legendarul jucător brazilian Pele a transmis un mesaj cutremurător după moartea lui Diego Armando Maradona, chiar dacă cei doi nu au fost cei mai buni prieteni
ADVERTISEMENT

Legendarul jucător brazilian Pele a transmis un mesaj cutremurător după moartea lui Diego Armando Maradona, chiar dacă cei doi nu au fost cei mai buni prieteni.

La mai puțin de o lună după ce a împlinit vârsta de 60 de ani, Diego  Maradona a murit în casa sa din orașul Tigre, unde se stabilise după operația pe creier.

ADVERTISEMENT

Starul argentinian împlinise 60 de ani în urmă cu aprope o lună, pe 28 octombrie 2020, ocazie cu care a acordat un interviu amplu pentru francezii de la France Football, pe care FANATIK vi l-a prezentat integral. A fost ultimul înainte de a muri.

Meajul lui Pele după moartea lui Maradona

În ciuda faptului că de-alungul timpului au avut mai multe divergențe, iar lumea s-a împărțit când a venit vorba să-l aleagă pe cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, Pele a ținut să transmită după moartea lui Diego Maradona un mesaj care îți face pielea de găină.

ADVERTISEMENT

”Ce veste tristă. Am pierdut un mare prieten și lumea a pierdut o legendă. Mai sunt multe de spus, dar, deocamdată, Dumnezeu să dea putere membrilor familiei. Într-o zi, sper să putem juca împreună în ceruri”, a scris Pele pe contul de Twitter.

La scurt timp după ce vestea tragică a morții lui Diego Maradona a căzut ca o bombă în toată lumea, președintele Argentinei, Alberto Fernandez, a decretat trei zile de doliu național, iar decretul urmează să fie publicat n Monitorul Oficial.

ADVERTISEMENT

Diego Maradona a fost religie în Argentina şi la Napoli, iar FANATIK vă prezintă  viața celui mai mare fotbalist din toate timpurile, una demnă de un scenariu de Hollywood.

La scurt timp după operație pe creier, cel considerat de foarte mulți experți drept cel mai mare fotbalist din toate timpurile  apărea într-o fotografie publicată de doctorul Leopoldo Luque, cel care a condus intervenția la care a fost supus Maradona.

ADVERTISEMENT

Presa internațională a fost  lovită ca de o bombă de vestea că cel mai mari fotbalist al tuturor timpurilor, Diego Armando Maradona, a murit la doar 60 de ani. Marile publicații ale lumii au acordat spații largi veștii că cel mai mare fotbalist a plecat la Dumnezeu.

ADVERTISEMENT