Fotbal international

Pele, mesaj pentru Leo Messi după ce i-a egalat recordul: ”Din inima ta se revarsă iubirea”

20.12.2020 | 08:40
Pele mesaj pentru Leo Messi dupa ce ia egalat recordul Din inima ta se revarsa iubirea
ADVERTISEMENT

Legendarul fotbalist brazilian Pele i-a transmis un mesaj lui Leo Messi după ce argentinianul i-a egalat recordul de goluri marcate pentru o singură echipă.

Starul Barcelonei a înscris golul cu numărul 643 în tricoul blaugrana la partida cu Valencia și l-a egalat pe marele Pele, care a a avut tot atâtea reușite pentru Santos și care deține recordul din 1974.

ADVERTISEMENT

În finalul primei reprize cu Valencia, Messi a executat slab un penalty, portarul Domenech a respins în lateral, balonul a ajuns la Jordi Alba care a centrat în fața porții goale de unde același Messi a înscris cu capul.

Mesajul lui Pele pentru Leo Messi după ce acesta i-a egalat recordul

La scurt timp după ce argentinianul Leo Messi i-a egalat recordul care data de 46 de ani, Pele a ținut să-i transmită un mesaj argentinianului prin intermediului rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

”Când din inima ta se revarsă iubirea, este dificil să îţi schimbi calea. La fel ca tine, ştiu cum este să iubeşti să porţi în fiecare zi acelaşi tricou. La fel ca tine, ştiu că nimic nu este mai bun decât locul în care ne simţim acasă”, a scris legenda fotbalului brazilian pe Facebook.

”Felicitări pentru recordul tău istoric, Lionel. Dar mai presus de orice, felicitări pentru cariera ta frumoasă la Barcelona. Poveşti ca ale noastre, de iubire pentru un singur club atât de mult timp, din nefericire vor fi din ce în ce mai rare în fotbal. Te admir foarte mult”, a mai notat Pele.

ADVERTISEMENT

Pele mesaj Leo Messi

Lionel Messi a fost desemnat ”Campionul Păcii” în acest an de către organizația caritabilă Peace & Sport. Vedeta catalanilor este succesorul lui Siya Kolisi, primul căpitan de culoare al naționalei de rugby a Africii de Sud, și a jucătorului francez Blaise Matuidi.

Însă, lanțul de iubire dintre Leo Messi și FC Barcelona s-ar putea rupe în vara viitoare, Paris Saint Germain fiind tot mai interesată de aducerea lui. În plus, unul dintre candidații la președinția clubului blaugrana, Augusti Benedito, se teme că Barca nu va putea concura cu o eventuală ofertă venită din partea campioanei Franței.

ADVERTISEMENT

Tot mai mulți candidați la președinția clubului catalan par a nu mai fi convinși de necesitatea păstrării lui Lionel Messi în orice condiții la FC Barcelona. Emili Rousaud, fost vicepreședinte care a demisionat în acest an pentru a protesta față de gestiunea lui Bartomeu, a anunțat că argentinianului ar trebui să-i fie redus salariul dacă vrea să continue pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT
Tags: