Sport

Pele s-a recuperat după ultima intervenție chirurgicală și a transmis un mesaj plin de speranță. ”Nici masca de protecție nu-mi ascunde fericirea”

Legendarul Pele se simte excelent după ultima intervenție chirurgicală la care a fost supus în septembrie. Fostul fotbalist a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru fanii din lumea întreagă.
17.11.2021 | 19:11
Pele sa recuperat dupa ultima interventie chirurgicala si a transmis un mesaj plin de speranta Nici masca de protectie numi ascunde fericirea
ADVERTISEMENT

Pele le-a dat mari emoții fanilor, în urmă cu o lună când a ajuns de urgență la terapie intensivă după o operație de îndepărtarea unei tumori la colon.

A urmat o perioadă extrem de grea pentru fanii fotbalului din lumea întreagă, în așteptarea unor vești despre starea de sănătate a legendei fotbalului.

ADVERTISEMENT

Pele va face în continuare ședințe de chimioterapie, dar starea lui fizică este foarte bună

În vârstă de 81 de ani, Pele a trecut prin momente cumplite în ultima perioadă, care i-au zdruncinat serios trupul îmbătrânit și șubrezit.

A fost supus unei intervenții de extirpare a unei tumori la colon, a petrecut mai apoi o perioadă îndelungată la terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

Recent starea lui de sănătate s-a ameliorat simțitor și fostul mare fotbalist le-a transmis fanilor un mesaj de mulțumire pentru suport și gândurile bune transmise.

”Dragi prieteni, a trecut ceva timp de când nu am mai discutat despre acest subiect. Vreau să vă transmit că sunt bine. Sunt din ce în ce mai bine. Cred că nici măcar masca de protecție nu poate să îmi ascundă fericirea.

ADVERTISEMENT

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați transmis o energie pozitivă în fiecare zi”, a scris Pele pe contul personal de Facebook.

Problemele de sănătate nu l-au ocolit niciodată

Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor Pele s-a confruntat cu numeroase probleme medicale de-a lungul vieții, acestea acutizându-se în ultimii 10 ani.

ADVERTISEMENT

În 2012 a fost operat la șold, iar ulterior a contactat o infecție în spital și problemele s-au agravat și mai tare.

O perioadă bună de timp a avut nevoie de baston și scaun cu roți pentru a se putea deplasa. În plus, legendarul Pele suferă de probleme renale grave încă din  tinerețe.

În 1975, pe când juca la New York Cosmos, a fost supus unei intervenții chirurgicale în care unul dintre rinichi i-a fost extirpat.

ADVERTISEMENT
Tags: