Fotbal intern

Peluza “Cătălin Hâldan”, alături de Mircea Rednic! “Ultima speranţă” Foto

13.10.2018 | 15:30
Peluza Catalin Haldan alaturi de Mircea Rednic Ultima speranta Foto

Peluza “Cătălin Hâldan” este alături de Mircea Rednic. Antrenorul de 56 de ani este foarte aproape să revină la Dinamo şi a declarat pentru FANATIK că sunt discuţii avansate pentru a prelua formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. Suporterii “câinilor” sunt mulţumiţi de faptul că “Puriul” va reveni la echipă pentru al patrulea mandat.

“Mircea Rednic, ultima speranţă”, au anunţat cei din Peluza “Cătălin Hâldan” pe contul oficial de Facebook. Reacţia vine după ce Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei “câinilor”, a declarat pentru FANATIK că nu ştie cum va fi primit Mircea Rednic de fanii echipei.

Peluza “Cătălin Hâldan”, alături de Mircea Rednic, la fel ca “Ultras Tei”

Nu doar Peluza “Cătălin Hâldan” este alături de Mircea Rednic. “Ultras Tei”, una dintre facţiunile galeriei lui Dinamo, a postat un mesaj de susţinere pentru antrenorul de 56 de ani. “În situaţii de criză se iau măsuri de criză. Bine ai revenit, Mircea Rednic! De urgenţă, adus şi Prunea! ‘Clau’ să rămână alături de Rednic pentru că are de învăţat de la el, este evident, iar aşa s-ar forma o Familie de Câini veritabili. Dacă odată cu asta şi suporterii şi-ar aminti care le este menirea, până-n iarnă suntem sus, iar după pauză vom trage clar la titlu. PS: Mircea Rednic, ai susţinerea noastră totală! Timpul, experienţa şi analiza ne-au făcut să ne dăm seama că am greşit în trecut”, au scris fanii de la “Ultras Tei”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ultima parte a mesajului are legătură cu postările din trecut ale celor din “Ultras Tei”, când Mircea Rednic a fost înjurat de fanii lui Dinamo. În urmă cu doi ani, ultraşii aveau un cu totul alt discurs în legătură cu “Puriul”, după ce Harlem Gnohere a ajuns la FCSB. “Înca o dată, mulţumim mult, Rednic şi Luana! Dinamo, tărâm interzis pentru voi de acum înainte. Jigodiilor!”, scriau ultraşii din “Ultras Tei”.

Tags: