Fotbal intern

Peluza Cătălin Hîldan, critici dure la adresa conducătorilor lui Dinamo. Mesaj pentru Mihalcea: „Te-ai înhăitat cu cine nu trebuie!”

09.03.2020 | 16:10
Peluza Catalin Hildan critici dure la adresa conducatorilor lui Dinamo Mesaj pentru Mihalcea Teai inhaitat cu cine nu trebuie
ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan a reacționat în urma ultimelor evenimente care s-au petrecut la clubul din „Ștefan cel Mare” și au fost vehemenți la adresa conducerii, lăsându-i și un mesaj lui Adrian Mihalcea, pe care îl respectă, dar despre care spun că s-a asociat cu cine nu trebuie.

Peluza Cătălin Hîldan, critici dure la adresa conducătorilor lui Dinamo

Peluza Cătălin Hîldan a criticat conducerea lui Dinamo pentru ceea ce se întâmplă la club: Înainte să ne întrebăm cine trebuie să fie noul antrenor, ar trebui să ne întrebăm cum s-a ajuns aici. Haosul a început prin îndepărtarea lui Rednic. Și-a asumat cineva decizia de atunci?

ADVERTISEMENT

Prăbușirea a continuat prin aducerea lui Neagoe. Și-a asumat cineva responsabilitatea pentru acea alegere? Florin Prunea spune că el l-a adus pe Dusan Uhrin. Bogdan Bălănescu afirma că de fapt el l-a adus pe Uhrin. Apoi l-au împins la demisie. (Prunea chiar are experiența necesară pentru a forța un antrenor să plece)

Au încercat să ne convingă că aducerea lui Uhrin a fost o greșeală. Dar nimeni nu își asumă responsabilitatea pentru această greșeală. ”Un lider este un conducător” spunea Gică Hagi. Mergând pe același joc al pleonasmelor, putem să spunem și noi că ”Un conducător este un RESPONSABIL”

ADVERTISEMENT

În fața eșecului, conducătorul trebuie să fie responsabil. Trebuie să își asume eșecul. Responsabilitatea înseamnă OBLIGAȚIA de a răspunde de propriile acțiuni și de propriile decizii”.

„Se caută următorul antrenor. Acționarul majoritar vrea să se consulte cu noi înainte de a lua o decizie. Apreciem asta. Dar dacă această ”consultare” este de fapt o încercare de declinare a responabilității? ”Au decis suporterii, să răspundă suporterii”.

ADVERTISEMENT

Dacă în loc să propunem un antrenor, noi vom cere să fie îndepărtați CONDUCĂTORII care AU DECIS până acum? Se va lua în considerație poziția noastră și în acest caz? Noi avem o propunere. Este una radicală. Și suntem dispuși să ne asumăm responsabilitatea dacă se va merge pe varianta noastră.

Dar nu suntem dispuși să fim chemați la consultări doar pentru a se da impresia că am luat împreună o decizie care este deja în sertarul altora. Până la urmă nu este treaba suporterilor să propună antrenori.

ADVERTISEMENT

Noi ne facem datoria acolo unde ne este locul. Chiar și atunci când fotbalul se joacă fără suporteri, noi continuăm să fim activi, să strângem bani pentru salvarea clubului”, a continuat comunicatul PCH pe facebook.

„De bine de rău, în 2020, după sponsorul principal al echipei, suporterii reprezintă cea mai importantă sursă de venituri a clubului. Dacă vom câștiga Cupa României va fi meritul lui Negoiță, a lui Bălănescu, a lui Prunea.

Dar dacă ajungem la retrogradare, VINA nu este în primul rând a lui Negoiță? Măcar pentru faptul că el e cel care a mers pe mâna acelor conducători.

STILUL FALIMENTAR DE MANAGEMENT A FOST DEMONSTRAT DEJA. De ce nu se trage linie acum? Așteptăm să ajungem sub linia locului 12?
Dacă s-ar face un clasament după primele două etape de playout, Dinamo ar fi pe locul 14. Domnul Prunea ne va spune ”Da, dar campionatul abia acum începe”

ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII nu este o rușine, ci este un gest bărbătesc de maximă DEMNITATE”, a continuat comunicatul fanilor „câinilor”.

Mesajul pentru Adrian Mihalcea

PCH a avut un mesaj pe care i l-a transmis și lui Adrian Mihalcea, cel care poate să-i ia locul pe bancă lui Dusan Uhrin la Dinamo: Avem și un mesaj pentru Adi Mihalcea: Te considerăm câine și nu vom uita niciodată momentele de bucurie cu tine pe gard după golurile înscrise în poarta rivalilor.

Sperăm să ajungi într-o zi un mare antrenor, așa cum au devenit mulți dintre foștii fotbaliști de la Dinamo. Dar deocamdată te-ai înhăitat cu cine nu trebuie. Ai apărut într-un moment în care noi așteptăm niște demisii”.

„Cei care te-au propus au ocazia să se retragă și prin asta să dea mai multe șanse propunerii lor. Ar fi o dovadă din partea lor că le pasă de Dinamo mai mult decât de un scaun de la Dinamo.

PS: Trebuie să înțelegem că puterea noastră ca suporteri depinde de implicarea în Proiectul Socios. Dacă suntem uniți, dacă suntem mulți, devenim o voce care nu poate fi ignorată”, s-a mai arătat în comunicatul PCH.

ADVERTISEMENT