ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj dur pentru Rufo Collado: “Ai harta ca să nu te rătăcești în drum spre Otopeni”

Autor: Marian Popovici | 30.11.2020 | 17:52
Peluza Cătălin Hîldan, mesaj dur pentru Rufo Collado:
Peluza Cătălin Hîldan, mesaj dur pentru Rufo Collado: "Ai harta ca să nu te rătăcești în drum spre Otopeni". Sursa: sportpictures.ro

Peluza Cătălin Hîldan l-a luat la ochi pe Rufo Collado. Așa cum FANATIK a anunțat, în cursul zilei de luni, un grup de suporteri s-a dus la Săftica și l-a invitat pe directorul sportiv să ia primul avion spre casă. 

ADVERTISEMENT

Ultrașii i-au transmis lui Rufo Collado și lui Leo Fuente, antrenorul cu portari, să plece cât mai repede de la club. Ei nu mai au niciun fel de încredere că vor venii banii de la Pablo Cortacero și îi vor plecați cât mai rapid din club pe spanioli.

În acest sens, Peluza Cătălin Hîldan a avut un nou mesaj dur pe Facebook adresat lui Rufo Collado. Directorul sportiv al clubului a spus într-un interviu FANATIK că nu are de gând să plece de la club.

ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj dur pentru Rufo Collado: “Strângem niște bani să-ți dăm de bilet?”

“ALO, CHELBOSS! 

Vine iarna pe-aici, vin zăpezile alea mari. Poate nu vrei să dai la lopată. Strângem niște bani să-ți dăm de bilet? Sau te descurci singurel? Ai aici harta ca să nu te rătăcești în drum spre Otopeni.

Și poate îl iei și pe celălalt pleșuv, Leo Fuente, meseriașul care se ocupă de portari. Fuente e fost coleg de clasă cu Pablo. Toți trei din aceeași gașcă de undeva de la țară, din zona Granada. (avem adresele lor)

ADVERTISEMENT

N-a fost portar în viața lui. Nu are nicio diplomă pentru a sta pe banca unei echipe de fotbal. Intră pe gazon doar la încălzire, dar portarii se încălzesc unii pe alții, pentru că Fuente nu știe nici să șuteze în minge.

L-au luat la țintă și pe Leo Fuente: “Când a venit prima dată la Săftica, le tragea la poartă ca la polo, cu mâna”

Când a venit prima dată la Săftica, le tragea la poartă ca la polo, cu mâna. A devenit imediat subiect de bășcălie pentru portari. Primul care a plătit pentru asta a fost Straton. Tipul e mic și îndesat. În poza din dreapta e cel cu nr 5. Priviți-l cum se ridică pe vârfuri ca să pară mai înăltuț.

ADVERTISEMENT

Numărul 1 și 4 sunt ceilalți doi complici din grupul infracțional organizat. Din imagine se vede cam care era nivelul lor înainte de a veni la Dinamo. Sclaveți la ștrandul lui Șocarici (nr. 2).  Din poziția lor în poză se înțelege și nivelul ierarhic. Toți trei mâncau o pâine din mila lui Șocarici.

ADVERTISEMENT

“Marele investitor, Pablo Cortacero, este în șlapi”

Marele investitor, Pablo Cortacero, este în șlapi. Ăsta e echipamentul potrivit când mai trebuie să dai și cu mopul. ATENȚIE! Despre nivelul acestor șarlatani am avertizat cu 3 luni înainte de aterizarea lui Pablo la București. Declarațiile noastre sunt încă publice.

Spunem asta pentru cei care zic că ”toți ne-am păcălit”. Nu este așa. Ne-am certat cu toată lumea și am riscat să fim criticat chiar și de unii dintre suporteri, pentru că am încercat să-i respingem pe acești șocarici.

ADVERTISEMENT

Atunci am fi avut nevoie de mai multă încredere și susținere. Nu e târziu nici acum. Haideți să fim uniți și SĂ SALVĂM DINAMO!”, se arată în mesajul PCH.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!