Fotbal intern

“Peluza Cătălin Hîldan”, mesaj războinic înainte de derby: “Renaşterea nu poate veni până nu ajungi aproape de moarte”

07.11.2018 | 21:23
Peluza Catalin Hildan mesaj razboinic inainte de derby Renasterea nu poate veni pana nu ajungi aproape de moarte

Peluza Cătălin Hîldan a transmis un mesaj prin care sună adunarea pentru marele derby din returul sezonului regular. Dinamo e gazdă de această dată şi meciul va avea loc pe Arena Naţională, iar cea mai importantă grupare de fani a sesizat o coincidenţă ce le dă încredre că formaţia din Ştefan cel Mare va renaşte după toate problemele prin care a trecut în ultima perioadă. PCH a transmis un mesaj războinic prin care arată de ce cred că vor rupe seria negativă de care au avut parte.

Amintind de sezonul 2002 – 2003, fanii din PCH spun că după “13 13 13” serie considerată de superstiţioşi ca fiind una negativă, din cauza numărului 13, Dinamo îşi va reveni. Tripla de 13 reprezintă situaţia în care Dinamo se afla înaintea victoriei cu Voluntari, atunci când echipa se afla pe locul al 13-lea şi avea 13 puncte acumulate până în etapa a 13-a. Mai mult, conform celor întâmplate în sezonul cu “Agentul 007”, fanii dinamovişti cred în coincidenţa că Dinamo ar putea lua titlul anul viitor.

“Peluza Cătălin Hîldan”, mesaj războinic înainte de derby

Redăm integral comunicatul postat de PCH prin care cer fanilor să vină la meci: “PĂMÂNT DE FLORI, Binecuvântatul Pământ de Flori! Vă mai aduceți aminte de perioada când Dinamo devenise ”Agentul 007”? Se întâmpla în sezonul 2002 – 2003. Seria neagră începuse cu Cornel Dinu pe bancă. A fost schimbat după 3 înfrângeri consecutive. A venit Andone și a continuat să piardă, inclusiv cu Steaua și cu Rapid, ambele meciuri jucate acasă.
Am încheiat sezonul pe locul 6. Campionatul a fost câștigat de Rapid și a fost meritul antrenorului de atunci din Giulești, Mircea Rednic.”

Moment pirotehnic realizat de Peluza Cătălin Hîldan.

“După 7 meciuri pierdute consecutiv, eram disperați, dar Dinamo ÎNCEPEA SĂ RENASCĂ. La sfârșitul sezonului am caștigat CUPA României și aveam o echipă legată pentru sezonul următor, cu care am și câștigat TITLUL.

Am înțeles atunci că RENAȘTEREA nu poate veni până nu ajungi aproape de MOARTE.
Când toată lumea râde de tine că ai ajuns să te târăști ca un vierme, tu trebuie să vezi fluturele care va zbura.
O ghindă nu va ajunge niciodată falnic stejar, dacă nu ajunge la pământ, sau chiar sub pământ. Din moartea ei și din întoarcerea la țărână se naște esența tare a celui mai puternic copac.
Nu poți să renaști vreodată asemeni Păsării Phoenix, dacă nu ai ajuns mai întâi la starea de cenușă.
Creștinismul însuși s-a născut după o coborâre în mormânt.

Au aruncat în noi cu tot felul de cuvinte. Dar cel care ni se potrivește acum cel mai mult, e “Pământ de Flori”.
Mulțumim! Ne asumăm starea asta.
Cu cât suntem mai aproape de starea de țărână, cu atât vom învia mai curând.
Suntem asemeni unui luptător care a fost lovit și e numărat la podea.
Doar că pentru noi asta este Numărătoarea Inversă: 9, 8, 7, 6, 5…
Avem nevoie de 9 victorii pentru ajunge înapoi sus. Una deja a venit.

De partea celui căzut, rămân doar cei aleși. Asta e lecția pe care trebuia s-o învățăm.
Starea de acum ne-a trecut printr-o binevenită cernere. Dacă am fost și noi bântuiți de cei ce susțin echipa doar la bine, acum am avut ocazia să ne scuturăm de oportuniști și de suporterii de rezultat.
Acum am demonstrat că adevăratul CÂINE nu se poate dezice de Dinamo.
Duminică seară vom fi prezenți, dar nu pentru că echipa se bate pentru primele locuri, ci pentru că IUBIM DINAMO. Cu atât mai mult acum.

Am scăpat atunci de 0 0 7 și am supraviețuit.
Am scăpat acum de 13 13 13 și am rupt ghinionul.

Renașterea asta începe cu tine, duminică în Peluză și în tribune.

În strigatul nostru echipa își va găsi seva și puterea de a răsări, de a se ridica din țărână.

PS: Și pentru a ne încălzi vocile, mâine după amiaza vă așteptăm la Sala Dinamo, acolo unde echipa de handbal are cel mai bun parcurs în Champions League.
Poate că nu ești obișnuit cu meciurile de handbal. Cu atât mai mult te așteptăm să vii. Te vei îndrăgosti de acest sport. Vino îmbrăcat în roșu, alb sau negru!”