Sport

Peluza “Cătălin Hîldan”, prima reacţie după înfrângerea cu U Cluj: “Duminică începem demolarea stadionului Dinamo!”

Peluza "Cătălin Hîldan" a reacţionat imediat după finalul meciului cu U Cluj, scor 0-2. Ultraşii au făcut un apel la fani să vină la retur şi să cutremure stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.
21.05.2022 | 23:15
Peluza Catalin Hildan prima reactie dupa infrangerea cu U Cluj Duminica incepem demolarea stadionului Dinamo
Peluza Cătălin Hîldan, mesaj de susţinere după meci. Sursa: Facebook Peluza "Cătălin Hîldan"
ADVERTISEMENT

Dinamo este la un pas de liga secundă. “Câinii” au pierdut cu 0-2 confruntarea cu Universitatea Cluj şi au o misiune foarte dificilă în returul din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde trebuie să întoarcă scorul.

Peluza “Cătălin Hîldan”, prima reacţie după înfrângerea cu U Cluj: “Duminică începem demolarea stadionului”

Ultraşii din Peluza “Cătălin Hîldan” au postat un mesaj pe reţelele de socializare la finalul meciului prin care îndeamnă lumea să vină la stadion şi să se abţină să dea în jucători:

ADVERTISEMENT

“DUMINICĂ ÎNCEPEM DEMOLAREA STADIONULUI DINAMO!

Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ.

Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute! La București, ACASĂ, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemeni Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!

ADVERTISEMENT

“NU S-A TERMINAT! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1!”

Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge.

NU S-A TERMINAT! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1! LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT! PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE!”, se arată în comunicatul fanilor.

ADVERTISEMENT

Dinamo are nevoie de o victorie la trei goluri diferenţă!

Dinamo are nevoie cu o victorie la trei goluri diferenţă pentru a evita retrogradarea. Dacă echipa lui Uhrin va reuşi să se impună la o diferenţă de două goluri, se va merge în prelungiri şi eventuale lovituri de departajare.

Returul se va desfăşura duminică, 29 duminică, în Şoseaua Ştefan cel Mare. Poate fi ultimul meci pe vechiul stadion, care urmează să fie demolat şi reconstruit.

ADVERTISEMENT