Fotbal intern

Peluza Cătălin Hîldan, reacție agresivă după plecarea lui Mircea Rednic! Ce spun suporterii

03.06.2019 | 14:59
Peluza Catalin Hildan reactie agresiva dupa plecarea lui Mircea Rednic Ce spun suporterii

Suporterii dinamoviști de la Peluza Cătălin Hîldan au avut o reacție agresivă după ce clubul a anunțat plecarea antrenorului Mircea Rednic. FANATIK a anunțat că ”Puriul” a decis să rezilieze pe cale amiabilă înțelegerea din cauza neînțelegerilor avute în ultima perioadă cu oamenii din conducere, iar clubul a oficilizat despărțirea printr-un comunicat de presă.

Peluza Cătălin Hîldan, reacție agresivă după plecarea lui Mircea Rednic

Vestea plecării lui Mircea Rednic de la Dinamo i-a luat prin surprindere pe fani, iar cei de la Peluza Cătălin Hîldan au avut o reacție agresivă la adresa conducerii. ”’Multumim’, Negoiță! Mare caracter!”, este mesajul suporterilor postat pe pagina de Facebook a PCH. Apoi, dinamoviștii au început să comenteze această informație și i-au atac pe oamenii din conducere și în special pe Ionuț Negoiță.

”Eu nu mai înțeleg nimic din clubul ăsta. Parcă nu se vrea performanță, altfel nu îmi pot explica”, ”Nu îmi vine să cred…Din cauza acestui Bălănescu a plecat Rednic. Rușine să vă fie”, ”Nu pot să cred. Cât amatorism e la Rin. Incredibil așa ceva”, sunt câteva dintre comentariile care au apărut pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Suporteri dinamoviști în peluză la meciul Dinamo – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

”Mi-e teamă că se va alege praful de tot ce a mai rămas”

Nici comentariile fanilor de pagina oficială a clubului nu sunt mai liniștite. ”Doar voi sunteți vinovați de situația actuală. Nu îi aruncați în cârcă lui Rednic sezonul slab!! Asumați-vă ca niște bărbați situația dezastruoasă în care ați adus clubul ăsta, în frunte cu Negoiță, care crede că clubul e o alimentară de colț de bloc”, ”S-a terminat tot, Rednic era ultima speranță!”, ”Nea’ Mircea era singurul antrenor care mai putea face ceva la Dinamo cu bani puțini, mi-e teamă că se va alege praful de tot ce a mai rămas, cred că nimeni nu se aștepta la o mișcare atât de neinspirată”, au scris fanii.

Imediat după reziliarea contractului cu Mircea Rednic, oficialii clubului Dinamo București au început căutările pentru un înlocuitor. Deși au fost luați prin surprindere de decizia luată de tehnicianul în vârstă de 51 de ani, conducătorii ”câinilor” au o listă cu trei antrenori. FANATIK a aflat că pe lista conducătorilor din Ștefan cel Mare se află Flavius Stoican, Liviu Ciobotariu și Claudiu Niculescu, toți trei foști fotbaliști în tricoul ”alb-roșu”. Ciobotariu este varianta principală a oficialilor, dar cea mai greu de îndeplinit, în timp ce Stoican și Niculescu sunt liberi de contract și reprezintă variante accesibile.