Fotbal intern

Peluza Nord a Craiovei îi răspunde lui Bergodi: ,,Mai puține aroganțe și isterii pe la conferințe”

20.09.2020 | 20:26
Peluza Nord a Craiovei ii raspunde lui Bergodi Mai putine arogante si isterii pe la conferinte
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi s-a arătat la finalul meciului câștigat cu FC Voluntari, scor 2-1, nemulțumit de faptul că persoanele din anturajul echipei dau indicații din tribună și îi critică deciziile în timpul meciului. Antrenorul italian spune că este scos din sărite de aceste reacții, care fac rău clubului.

Declarația a părut bizară, ținând cont că nici Mihai Rotaru, nici Sorin Cârțu sau Marcel Popescu nu au fost în tribune, dar se pare că antrenorul italian se referea la Silvian Cristescu.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui CS U Craiova înă nu au gustat crizele de nervi de la conferința de presă de după meci și au taxat ieșirea în decor a lui Cristiano Bergodi, ceea ce probabil îl va înfuria și mai rău pe italian.

Peluza Nord Craiova: ,,Mai puține aroganțe și isterii pe la conferințe”

Ca orice grup ultras care se respectă, ultrașii olteni s-au implicat în acest nou scandal și îl avertizează pe antrenorul Craiovei: ,,La Craiova se iarta greu si se uita niciodata. Asta trebuie sa inteleaga domnii antrenori, patroni, conducatori si mai ales domnii jucatori”, sună comunicatul online al suporterilor craiovenilor.

ADVERTISEMENT

Bergodi nu a făcut o tragedie din eliminarea cu Lokomotiv Tblisi și a răbufnit: ,,Acum, dacă Dinamo Moscova a fost eliminată, ce?! Jucătorii se sinucid? Știu că am dezamăgit multă lume, mi-am asumat, am spus că eu sunt de vină, dar nu putem să vorbim mereu despre Georgia, Georgia, Georgia”, a tunat Bergodi la finalul confruntării cu FC Voluntari.

Această reacție a fost taxată imediat de suporteri: ,,Și noi am visat la “grupe, grupe”, am sperat la “Granada, Granada” sau macar la “Moscova, Moscova”, dar din pacate ramanem la “Georgia, Georgia” cel putin pana la “titlu, titlu”.

ADVERTISEMENT

Asa arata televizorul unui pub din centru Craiovei. Asa arata de la meciul cu CFR si o sa fie pastrat in starea asta…

Geplaatst door Peluza Nord Craiova op Zondag 20 september 2020

Nu este prima dată când Cristiano Bergodi reacționează la sfaturile venite din tribune. La meciul din play-off cu Gaz Metan Mediaș, câștigat de olteni cu 2-1, italianul ar fi avut un conflict cu Sorin Cârțu, nemulțumit de faptul că președintele echipei dă indicații din tribune.
Cristiano Bergodi s-a lăudat la aceeași conferință de presă cu parcursul pe banca oltenilor de când a revenit la Craiova și care însumează 10 victorii din 11 meciuri.
Asta însă nu i-a impresionat pe suporterii olteni: ,,Așa că mai puțină taină, isterie și aroganțe pe la conferințe și pe rețelele de socializare și mai multă muncă și profesionalism pentru că locul 1 după 4 etape nu o să-l țină minte nimeni dacă nu o să rămânem acolo până la final”.
______________________________________________________________________________________________________
  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – U Craiova: 1,75 este cota pentru „2 solist“. Vezi aici toate cotele!