Fotbal intern

Peluza Nord a Craiovei, mesaje dure împotriva jucătorilor pe care Pițurcă îi voia out de la Universitatea. FOTO EXCLUSIV. Fanii au un mesaj pentru patronul Rotaru: ”Să nu se joace de-a Gigi Becali”

06.01.2020 | 13:49
Peluza Nord a Craiovei, mesaje dure împotriva jucătorilor pe care Pițurcă îi voia out de la Universitatea: ”Știința fără trădători!”. FOTO EXCLUSIV. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La doar două zile de la plecarea lui Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova, fanii din Peluza Nord au împânzit orașul cu mesaje împotriva jucătorilor pe care fostul selecționer îi voia plecați de pe ”Ion Oblemenco”.


UPDATE, 6 ianuarie, ora 13:55. Peluza Nord a emis un comunicat în care explică pe larg gesturile împotriva lui Pigiacelli și Kelic, jucători acuzați de indisciplină.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fanii olteni au un mesaj clar pentru patronul Mihai Rotaru, pe care îl somează să aducă un antrenor de valoare la echipă și să-l păstreze în club pe Gică Craioveanu.

”Peluza Nord îl atenționează pe Mihai Rotaru că la Craiova nu mai e acceptata mediocritatea și că pe suporterii Științei nu ii încântă cu nimic micile sau marile lui tunuri din vânzări de jucători. Suporterii Universității Craiova merita mult mai mult, merita performanta si o echipa care sa lupte pentru obiective demne de istoria acestui club.

ADVERTISEMENT

Îl somăm pe Mihai Rotaru sa numească un antrenor demn de Universitatea Craiova și sa înceteze să se joace de-a Gigi Becali cu marionetele Corneliu Papură și Cornel Blejan, pentru ca la Craiova nu merge.

De asemenea, îl anunțăm pe Mihai Rotaru ca Gică Craioveanu va face în continuare parte din acest club și nimeni nu va putea sa îl înlăture pe omul Gică Craioveanu din inimile noastre, iar demisia acestuia nu va fi acceptată de Peluza Nord.”

ADVERTISEMENT

Peluza Nord a Craiovei, mesaje împotriva jucătorilor pe care Pițurcă îi voia out de la Universitatea: ”Știința fără trădători!”

Victor Pițurcă a avut parte de mulți contestatari la Craiova în rândul fanilor, iar asta s-a văzut în mesajele postate de aceștia după plecarea antrenorului în urmă cu două zile.

Pe de altă parte, o secțiune a galeriei oltene consideră că, după plecarea lui Pițurcă, de la Craiova ar trebui îndepărtați și o parte dintre așa-numiții ”trădători”.

ADVERTISEMENT

Pe mai multe străzi din Craiova au apărut mesaje scrise de ultrașii din Peluza Nord îndreptate împotriva unor jucători intrați în dizgrația lui Pițurcă. Vizați sunt portarul Mirko Pigliacelli și fundașul central Renato Kelic.

Fanii au scris pe garduri ”Știința fără trădători” și ”Pleacă Mirko (n.r. Pigliacelli)”. De asemenea, alături de aceste mesaje stau și câteva cuvinte care nu pot fi reproduse. VEZI GALERIE FOTO.

Pigliacelli, exclus de Pițurcă din lotul Craiovei în final de mandat

Mirko Pigliacelli a fost portarul de bază al Craiovei până la jumătatea lunii noiembrie, când ar fi avut un conflict cu Victor Pițurcă. Antrenorul a decis excluderea italianului din lot, iar poarta Craiovei a fost apărată în ultimele șase meciuri din 2019 de Laurențiu Popescu.

Italianul nu a ezitat să își arate bucuria după plecarea lui Victor Pițurcă și chiar a avut un mesaj pentru suporterii Universității Craiova.

”În continuare pun inima pentru acest club. Iubesc Craiova și suporterii și tot timpul m-am simțit oltean!”, a fost mesajul postat de Mirko Pigliacelli pe pagina sa de Instagram.

În sezonul 2019 – 2020, Mirko Pigliacelli a apărat poarta celor de la Universitatea Craiova în 21 de meciuri, dintre care 15 în campionat și 6 în preliminariile Europa League.

Kelic și Pigliacelli, salvați de plecarea lui Pițurcă

Îndepărtarea lui Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova i-a salvat pe Mirko Pigliacelli, Alexandru Mateiu, Ivan Martic și Renato Kelic. FANATIK a dezvăluit că aceștia vor merge cu U Craiova în cantonamentul din Antalya.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1,61 este cota pentru ”sub 2,5 goluri”. Vezi aici mai multe cote!


 

ADVERTISEMENT