Fotbal intern

Peluza Nord a Craiovei suspendă temporar protestul față de Pigliacelli, dar continuă dezvăluirile despre italian: ”Vorbește cu fanii să fiu pus căpitan”

05.02.2020 | 09:20
Peluza Nord a Craiovei suspenda temporar protestul fata de Pigliacelli dar continua dezvaluirile despre italian Vorbeste cu fanii sa fiu pus capitan
ADVERTISEMENT

Conflictul din Bănie dintre portarul Universității, Mirko Pigliacelli, și Peluza Nord a susținătorilor echipei lui Corneliu Papură este departe de a se încheia. Fanii anunță că, ”pentru binele echipei”, suspendă temporar acțiunile de protest față de italian, însă promit că nu se vor da bătuți până când vinovăția acestuia nu va fi recunoscută și de club.

Fanii din Peluza Nord a Craiovei suspendă temporar protestul față de Pigliacelli

Peluza Nord a Craiovei a emis un amplu comunicat în care anunță că va renunța temporar la orice acțiune de protest față de portarul italian de 26 de ani. Decizia este una luată pentru binele echipei, spun fanii.

ADVERTISEMENT

”Pentru binele Universității Craiova și doar pentru asta, Peluza Nord a Universității Craiova a decis să suspende temporar atitudinea ostilă față de personajul în cauză (n.r Mirko Pigliacelli), pentru a nu afecta parcursul echipei în meciurile care au mai rămas de jucat.”

Suporterii avertizează însă conducerea clubului să nu mai încerce să-l scoată nevinovat pe portarul italian. Aceștia amenință chiar că războiul cu Pigliacelli poate reîncepe oricând.

ADVERTISEMENT

”Îi anunțăm însă de pe acum atât pe el cât și pe reprezentanții clubului că orice continuare a disputei cu Peluza Nord pe tema vinovăției sau nevinovăției italianului și în care veți mai încerca sa ne acuzați că mințim sau inventăm, ne va face sa transformam totul într-un “serial”.

Dialog compromițător al lui Pigliacelli cu un fan, făcut public de Peluza Nord

Pentru a încerca să demonstreze cine este cu adevărat Mirko Pigliacelli în opinia lor, fanii din Peluza Nord le reamintesc celor din conducerea clubului un gest al italianului din primul mandat al lui Papură.

ADVERTISEMENT

”Un sportiv profesionist care își bârfește propriul antrenor către suporteri. Un personaj care încearcă să profite de admirația unora pentru a ajunge la galeria organizata a Științei, imaginându-și că Peluza Nord s-ar putea implica în a-l pune pe el căpitanul echipei. Cu asta credea el ca se ocupă galeria Științei…”

Suporterii au făcut publică o discuție în care portarul italian se plângea de cum este tratat de antrenor. Pigliacelli le transmitea ultrașilor olteni să pună presiune pe conducerea clubului pentru ca banderola să ajungă la el.

ADVERTISEMENT

Dialogul dintre Pigliacelli și un fan:

Dialog compromițător al lui Pigliacelli cu un fan, făcut public de Peluza Nord
Dialog compromițător al lui Pigliacelli cu un fan, făcut public de Peluza Nord. Sursa foto: Facebook/Peluza Nord Craiova
  • Pigliacelli: ”Problema este că după acest sezon mă așteptam la ceva mai bun din partea clubului”
  • Fanul: ”Pentru noi ești căpitanul echipei”
  • Pigliacelli: ”Mister nu mă apreciază corect! Nimeni nu trebuie să vadă aceste mesaje. Vorbește cu fanii să fiu pus căpitan!”

  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – Universitatea Craiova: 3.25 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT