Fotbal intern

Peluza Nord a Universităţii Craiova sare în apărarea lui Sorin Cârţu! Atac la inamicii din oraş: “Afară cu dușmanii Științei. Devin complici și responsabili de răul provocat”

20.05.2020 | 22:05
Peluza Nord a Universitatii Craiova sare in apararea lui Sorin Cartu Atac la inamicii din oras Afara cu dusmanii Stiintei Devin complici si responsabili de raul provocat
ADVERTISEMENT

Peluza Nord a salutat acţiunea Universităţii Craiova, după ce oficialii clubului din Bănie au sărit în apărarea lui Sorin Cârţu. Casa şi mai multe propietăţi ale preşedintelui oltenilor au fost atacate în ultimele zile de ultraşi care fac parte din galeria echipei finanţate de Adrian Mititelu.

Peluza Nord a Universităţii Craiova, mesaj dur pentru cei care l-au atacat pe Sorin Cârţu

După mesajul postat miercuri dimineaţă de oficialii Universităţii Craiova, fanii din Peluza Nord au venit cu un comunicat în care, la rândul lor, îl apară pe Sorin Cârţu. În ultimele zile, casa şi mai multe propietăţi ale preşedintelui clubului din Bănie au fost atacate.

ADVERTISEMENT

Clubul ia firesc atitudine și îi apără pe cei care l-au făcut cel mai iubit din țară, pe cei care ne-au umplut vitrina de trofee.

Mai mult, anunță un “serial” care să reamintească tuturor jignirile și calomniile aduse de Mititelu și sclavii lui gloriilor Știintei, pentru că lumea trebuie să înțeleagă că asta nu este o scăpare a nenorocitului, ci modul lui de a relaționa cu istoria Stiintei.

ADVERTISEMENT

O să aducem și noi completări de fiecare dată când e cazul, pentru că trebuie să încheiem o dată pentru totdeauna această mascaradă: Mititelu nu doar că nu este Știința, dar este și cel mai aprig dușman al ei.

“Ei devin duşmani ai Universităţii Craiova”

Lucrul ăsta este deja cunoscut de orice suporter cu scaun la cap, dar trebuie clarificat definitiv și irevocabil (la fel ca decizia ICCJ) și pentru ignoranți sau dezinteresații care simt totuși nevoia să îți dea cu părerea.

ADVERTISEMENT

Îi anunțăm pe această cale pe toți cei care îl susțin în orice fel pe acest nenorocit cu nume predestinat, fie ei politicieni oportuniști, ziariști corupți sau interlopi sifonari că devin astfel complici și responsabili de răul pe care acesta îl provoacă Știintei.

Ei devin de facto dușmani ai Universității Craiova, implicit ai Peluzei Nord și toate combinațiile lor imorale o să fie demascate, iar viața lor o să se schimbe din acel moment. Familia Mititelu, rușinea orașului! Afară din Craiova cu dușmanii Științei!”, au anunţat fanii din Peluza Nord a Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârţu a reacţionat pentru FANATIK după primul atac al rivalilor

Vineri, 15 mai, casa lui Sorin Cârţu a fost vandalizată de mai mulţi ultraşi din Peluza Sud ’97, galerie care susţine formaţia deţinută de Adrian Mititelu. Aceştia au scris mai multe cuvinte jignitoare, iar preşedintele Universităţii Craiova a oferit la scurt timp o reacţie pentru FANATIK.

“Ce să le faci? Așa se manifestă ei, asta este modul lor de a-și spune nemulțumirea, a omului slab… Dacă ai ceva de vorbit cu cineva, vino și argumentează față în față. Dar când nu sunt idei, nu e minte în cap, o dai pe violență sau pe gesturi de tipul ăsta, faci rău pe ascuns…

Am făcut plângere la poliție și, din punctul meu de vedere, ar trebui să poată să rezolve treaba, e un grup de care ei știu, îi știe toată lumea, îi cam știu și eu, cum și pe unde se învârt… Pentru că ei cum au apărut aicea, opt, nouă, zece persoane, au fost organizați, n-au venit așa, hotărâți pe loc…”, spunea Sorin Cârţu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: