Sport

Peluza Nord exclude varianta ca FCSB să evolueze pe stadionul Rapid: „Când vreodată o să-i sun eu să le cer să jucăm pe Giuleşti?!”

Peluza Nord, nucleul dur al galeriei de la FCSB, nici nu ia în calcul varianta propusă de Gigi Becali, aceea de a juca meciul cu CFR Cluj pe stadionul Rapid.
04.05.2022 | 11:27
Peluza Nord exclude varianta ca FCSB sa evolueze pe stadionul Rapid Cand vreodata o sai sun eu sa le cer sa jucam pe Giulesti
Peluza Nord exclude varianta ca FCSB să joace pe stadionul Rapid. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După meciul din etapa a șaptea a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, în care FCSB a învins-o pe FC Argeș cu 4-0, Gigi Becali a vorbit din nou despre stadionul pe care echipa sa ar putea juca, în ultima rundă, derby-ul cu CFR Cluj, și a lansat varianta Giulești.

Gheorghe Mustață a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace în Giulești: „Vine vremea când vor răspunde”

Finanțatorul roș-albaștrilor a spus că singura condiție este ca ultrașii roș-albaștrilor să se înțeleagă cu cei ai Rapidului. Surprinzător, liderii alb-vișiniilor, Liviu Ungureanu și Gheorghe Răducanu au afirmat, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu se pot opune, deoarece nu ei sunt cei care decid cui să îi fie închiriat stadionul, care aparține de  Ministerului Transporturilor.

ADVERTISEMENT

„Sunt prieten cu ‘Bocciu” și ‘Corsicanu”. Vorbim în viața de zi cu zi, d-ale noastre. Dar când vreodată îi voi suna eu să le spun că vrem să jucăm în Giulești?!

Că nu știu cine din Ministerul Armatei își permite asta, nicio grijă.

Vine vremea când vor răspunde de cum au cheltuit banii publici, ai Statului”, a declaratGheorghe Mustaţă la Realitatea Sportivă.

ADVERTISEMENT

Liderul Peluzei Nord, război cu George Ogăraru

Mustață și-a continuat apoi războiul cu foștii fotbaliști ai FCSB-ului, actualmente angajați la CSA Steaua, George Ogăraru și Daniel Oprița.

„Dacă nu vor banii unui privat, au bani, nu? Şi cred că au dacă Oprița ne spune că la ei sunt salarii si de 2.500 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Să calculăm la câți jucători sunt acolo, cât costa adminstrarea stadionului, jucătorii pe care au dat bani, Ogăraru cu salariul lui de 4.500 de euro, dar care de două săptămâni nu a călcat prin baza sportivă.

Nu vreau să mă gândesc ce vor face dacă mai cade un elicopter sau se strică un tanc acum, când e război. Să cheltui bani și să nu vrei 25.000 de euro pentru închirierea arenei timp de 15-16 ore, înseamnă că nu te interesează de celălalt popor, ci numai de cei 1000 de oameni ai tăi”, a adăugat liderul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,90 este cota pentru „ambele marchează și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT