Sport
notix pixel id

Peluza Nord, susținere totală pentru Edward Iordănescu, viitorul selecționer al României: „Pentru Edi, intrăm pentru prima dată în Ghencea!”

Galeria celor de la FCSB abia așteaptă ca Edi Iordănescu să fie noul selecționer al României. Liderul Peluzei Nord a anunțat că fostul antrenor al roș-albaștrilor va primi susținere necondiționată din partea ultrașilor.
20.01.2022 | 17:41
Peluza Nord sustinere totala pentru Edward Iordanescu viitorul selectioner al Romaniei Pentru Edi intram pentru prima data in Ghencea
Gheorghe Mustață și Edward Iordănescu. FOTO: sportpictures.eu, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Edward Iordănescu (43 de ani) va fi noul selecționer al României, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Directorul tehnic Mihai Stoichiță a anunțat că sâmbătă, 22 ianuarie, Federația Română de Fotbal va face anunțul oficial.

ADVERTISEMENT

De instalarea tehnicianului pe banca „tricolorilor” se bucură ultrașii celor de la FCSB. Peluza Nord a regretat enorm plecarea lui Edi de la vicecampioana României, iar acum, prin vocea liderului Gheorghe Mustață, și-a anunțat intențiile de a îl susține și la cârma naționalei.

Suporterii lui FCSB îl susțin pe Edi Iordănescu la echipa națională. Mesajul Peluzei Nord: „Regretăm asta”

„Noi, suporterii steliști iubim echipa României, normal, doar că în ultima perioadă nu eram foarte implicați și regretăm asta.

ADVERTISEMENT

Pentru că selecționer a fost unul din cei mai mari steliști, Mirel Rădoi. Acum, dacă Edi devine selecționer, vă asigurăm că Peluza Nord va fi peste tot alături de acest antrenor și om cu totul deosebit.

A demonstrat tuturor că are coloană vertebrală, iar noi îi vom purta cel mai mare respect toată viața. Pe această cale îi anunț pe toți că Peluza Nord intră în luna martie pentru prima dată în Ghencea. Pentru Edi Iordănescu! Îl vom susține necondiționat”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1

ADVERTISEMENT

Clauzele din contractul selecționerului Edi Iordănescu și salariul pe care îl va avea la FRF

După ce a dezvăluit în premieră negocierile dintre Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu, FANATIK a anunțat în exclusivitate și clauzele din contractul noului selecționer.

Dacă „tricolorii” vor termina pe primele două poziții în grupa de UEFA Nations League, înțelegerea lui Iordănescu se va prelungi automat și pentru campioania de calificare la Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Dacă România va termina însă pe ultima treaptă a podiumului, FRF îl poate concedia unilateral pe Edi, fără să plătească o clauză de reziliere.

ADVERTISEMENT

Cel mai rău scenariu ar fi acela ca echipa națională să termine pe locul 4 grupa din care mai fac parte Bosnia, Finlanda și Muntenegru și astfel contractul lui Edi Iordănescu va fi reziliat automat.

Sitepul nostru a aflat și salariul lunar pe care îl va avea noul selecționer. La FRF, Edi Iordănescu va câștiga 20 de mii de euro pe lună, deși fostul antrenor al FCSB-ului ceruse să fie remunerat cu 15 mii de euro pe lună.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,85 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT